shopping

Singles Day er en shopping dag på vej frem herhjemme. Internationalt er shopping dagen allerede enorm, og i Kina er det klart den største shopping dag – også foran Black Friday. Du kender det sikkert fra de andre tilbudsdage. Det kan være svært at vide, hvordan man får det optimale ud af dagen. I denne artikel får du 5 gode råd til, hvordan du får en vellykket Singles Day.

  1. Lav en indkøbsseddel

Først og fremmest er det en god idé at lave en indkøbsseddel med de ting, du gerne vil købe på Singles Day. Det vil gøre det lettere for dig på dagen, fordi du ved, hvad du skal købe. På den måde undgår du også impulsshopping, og du kan gå mere målrettet efter de bedste Singles Day tilbud inden for det, du gerne vil købe.

  1. Planlæg dagen i god tid

Det er altid en god idé at lede efter tilbud i god tid, så du er klar, når det bliver Singles Day. Du kan for eksempel holde dig opdateret med tilbud på butikkernes sociale medier, i nyhedsbrevet, i tilbudsaviser eller ved at kigge på deres hjemmeside. Her kan du løbende notere de ting, du gerne vil købe, samt hvor du kan finde dem.

  1. Shop tidligt på dagen

Der er desværre ikke ubegrænsede mængder af nedsatte varer. Særligt på de store tilbudsdage ryger de bedste tilbud hurtigt, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du vil gøre en god handel. På dage som Black Friday tager nogle fri, så de kan shoppe allerede fra dagens start. Det kan du overveje at gøre på Singles Day, hvis du vil nå at få fat i et ekstraordinært godt tilbud. Du kan også se, om du ikke kan få shoppet lidt i pausen eller sidde klar online kl. 24 dagen før, hvor nogle netbutikker åbner op for de gode tilbud.

  1. Undgå de lange køer

Ønsker du at spare tid, kan du undgå lange køer på Singles Day ved at shoppe online. Det er ofte butikker med prøverum og bare generelt velbesøgte butikker, hvor der opstår lange køer. Det kan være frustrerende at stå i sådan en kø – specielt hvis du skal nå at købe andre varer. Du kan undgå dette ved at shoppe online.

  1. Gør dagen hyggelig

Sidst men ikke mindst skal det være hyggeligt og sjovt at shoppe på Singles Day. Du kan for eksempel sætte dig sammen med en god ven eller veninde eller tage ud at shoppe med vedkommende. I kan kombinere shoppingen med en god middag eller lignende. Der er ofte masser af liv i bymidterne og centrene til Singles Day, og det kan være rigtig hyggeligt. Skal I primært shoppe Singles Day tilbud online, kan I også sætte Jer sammen hjemme ved en af Jer med en god middag.

Der er altså masser af ting, du kan gøre for at få en vellykket Singles Day. Både i forhold til at få fat i gode tilbud men også i forhold til at få en hyggelig dag.