Lige nu skinner solen, og julen virker uendelig langt væk, men om få måneder er det igen tid til at være kreativ, og alt afhængig af hvor mange børn du har er det tid til at finde 24, 48 eller måske endda 72 unikke gaver og pakke dem ind. Samtidig skal det være gaver, der nødvendigvis ikke indeholder sukker, ikke er ubrugeligt billigt plastik fra Kina og samtidig ikke tømmer bankkontoen, allerede inden det er blevet jul og tid til gaver.

Heldigvis er der sket en stor udvikling inden for færdiglavet julekalendere, både inden for børn, men de voksne kan også godt være med.

Køb en færdiglavet julekalender online

Der er et utal af webshops, der tilbyder færdiglavet julekalender til en hver alder og pengepung. Fordelen ved at købe en færdiglavet julekalender, ud over at du spare tid på at købe og pakke gaverne ind, er, at du højst sandsynligt også på den lange bane vil spare penge, da du slipper for at købe dyrere gaver end egentlig tænkt, hvis du står og ikke kan finde på noget. Kalenderne er ofte inddelt i køn og alder foruden pris.

Køb en færdiglavet julekalender

De fleste supermarkeder har op til december et pænt udvalg af færdiglavet julekalendere, også ud over de traditionelle chokoladekalendere. Det kan være en med 24 forskellige slags te, eller lakrids. Til de voksne er det muligt at finde kalendere med 24 forskellige slags øl. Udbuddet af julekalendere er de sidste par år steget.

Køb 24 færdiglavet indpakningsposer

Hører du til typen, der gerne vil købe gaverne selv, men ikke har lyst til at stå og pakke 24, 48 eller 72 pakker ind med dertilhørende papir og sløjfer, er det muligt at købe en kalender med 24 poser, hvor du så lægger de forskellige gaver ned, og så har du en færdiglavet julekalender, men hvor du selv har stået for indholdet.

Der kan med fordel købes en kalender, hvor poserne kan bruges året efter.

En færdiglavet julekalender til de voksne

Som tidligere nævnt er udbuddet af julegaver vokset, og der er i blandt de færdiglavede julekalendere også dukket nogle op til de voksne. Her er det muligt at købe en kalender med 24 specialøl eller 24 slags whisky.

Ikke alle kalenderne til voksne indeholder alkohol, så der er også et fint udbud af kalendere med eks. 24 slags te, kaffe eller lakrids.

Læg et budget

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, er det en god ide at lægge et budget, inden du går i gang med at kigge og købe. Især hvis du vælger selv at stå for indkøbet af gaverne. Når du har fundet ud af, hvad julekalenderen pr. stk. må koste, er det en god ide at bryde beløbet ned til 4, så hver uge har et beløb. Derved kan du nemmere se, om det er muligt at købe en enkelt eller 2 gaver, der er lidt dyrere, fordi nogle af gaverne har været billigere end det afsatte beløb.