bedste svømmeudstyr

Vi kommer her med vores bud på, hvad der er de bedste svømmeudstyr til dig, der leder efter det helt rigtige svømmegear.

Det er vigtigt, at du har det rette svømmeudstyr, når du skal svømme. Det gør din svømning både sjovere og bedre, hvis du har det rette udstyr. Derfor kommer vi her med vores bud på, hvad der er de fem bedste svømmeudstyr. Vi tager udgangspunkt i, at du er en svømmer, der tager din svømning seriøst, og som gerne vil nå langt med svømningen.
Her er vores oversigt over de fem bedste stykker svømmeudstyr.

Svømmefødder

Svømmefødder bruges ofte, når der trænes svømning. Det er der flere grunde til. Svømmefinner kan hjælpe dig i din tekniske træning. Hvis du vil have ændret din rytme, når det kommer til måden, du svømmer crawl, kan de hårde benspark hjælpe dig på rette vej. Det skyldes, at benene kører automatisk, uden du behøver at være opmærksom på dem. Du kan også helt generelt opnå større benspark, når du bruger svømmefødder. Det er godt til din streamline, fordi du på den måde presser længden særligt meget. Det samme kan siges om kraften. Samtidig er svømmefødder et godt redskab til at stabilisere ens svømmeevner. Når du har svømmefødder, lærer du automatisk alt, hvad der skal læres om benspark. Du vil lære, hvordan de får dig fremad, og på den måde kan du fokusere på din kropsposition i vandet eller din vejrtrækning. Det er en anelse nemmere, når du har svømmefødder på.

Badehætter

Badehætter er populære hos adskillige svømmere, og det er der flere gode forklaringer på. Badehætter sikrer, at håret ikke stritter i alle sider. Forestil dig, at du svømmer, og du får hår i munden. Det går ikke. Eller tænk, hvis du svømmer, og dit hår dækker for dine svømmebrillers syn. Det fungerer heller ikke. En badehætte er også fordelagtig at bruge, fordi den hjælper dig mod vandmodstanden. Det gør den, fordi håret suger vand til sig.

Badehætter er særligt nødvendige for kvinder, men der er også mange mænd, der bruger dem. Det giver sig selv, at jo længere hår du har, jo mere nødvendige er de.

Svømmebriller

Der er ikke nogen grund til, at du ikke vælger at svømme med svømmebriller. Det er nemlig ikke særlig rart at gå til svømning uden svømmebriller. Du vil hurtigt få røde øjne, og det er relativt ubehageligt for at sige det mildt. Det svier i øjnene, fordi du er nødt til at have dem åbne – ellers rammer du bare kanten på et tidspunkt, fordi du har haft øjnene lukkede hele vejen igennem. Det at svømme med lukkede øjne, hvis du vælger at gøre det, kan i sidste ende gøre, at du kommer til at svømme skævt og måske – hvis du er rigtig uheldig – svømmer ind i en modstander på den forkerte bane.

Find de bedste svømmebriller med styrke til børn på Ferieudstyr.dk, hvor du også finder meget mere svømmeudstyr.

TriggerPoint Foam Rollers

Det er muligt, at en foam roller ser lidt underlig ud. Men når det så er sagt, bør du i ramme alvor overveje at købe en foam roller. Den vil gøre din træning væsentligt bedre og mere komfortabel. Du skal bruge foam rolleren både før og efter træning, så dine muskler bliver sat sammen og får god massage. Dermed er du mere klar til den efterfølgende dags træning eller stævne.

Næseklemmer

Næseklemmer er ikke bare en lille dims, der ser mærkelig ud på næsen. Tværtimod. Næseklemmer har et vigtigt formål for svømmerne. Der kommer nemlig automatisk vand ind i næsen, når du svømmer. Trykket i næsen kan blive stort, og det kan for nogen føles rigtig ubehageligt. Det kan du undgå helt, hvis du køber en næseklemme.