beer pong bord

Beer pong er ét af danskernes foretrukne drukspil. Det er hylende morsomt og kan involvere flere personer på én gang. For at få det maksimale ud af spillet, bør du dog have et decideret Beer pong bord. Det sikrer, at opstillingen er korrekt og ensartet på begge sider af bordet – og det giver det mest retfærdige spil.

Det skaber automatisk en mere festlig stemning, hvis der spilles på et beer pong bord, der er designet til formålet. Det vil – med garanti – sætte et smil på læben hos enhver gæst, der træder ind i festlokalet og opdager, at der er stillet op til Beer pong. Specielt hvis det er i planerne, at der skal afholdes en beer pong turnering.

5 gode borde til Beer pong

Hvis du er på udkig efter et festligt beer pong bord, så er du kommet til det rette sted.

Herunder bliver du præsenteret for fem gode borde, der skaber en festlig stemning og sætter fart under enhver fest. Bordene er designet med ét formål; at give de mest optimale rammer for at spille beer pong.

I denne artikel har vi kigget nærmere på følgende ting til beer pong spilleren

Tilbehør til beer pong

Beer pong bord med dioder (Bedst i test)

Bordet med dioder – Det fedeste valgVil du gerne være sikker på, at du har det vildeste beer pong bord i venneflokken? Dette bord med LED-dioder er et oplagt bud. Dioderne er indbygget under kopperne, der giver en fed effekt, når kopperne placeres. Der er garanti for, at de kraftig 230 V-dioder lyser op og skaber en festlig og energisk stemning.

Bordet har røde dioder i den ene ende og blå i den anden. Der er installeret tre dioder i hver optegning. Leveres med en integreret 230 V- elinstallation til stikkontakten, så du slipper for batterier. Det har dertil også optegning til Flip Cup på siderne, hvorfor beer pongbordet kan tjene mere end blot ét formål.

Til butik

Beer pong turneringsbord (Bedst til prisen)

Billigste Beer Pong turneringsbordSimpelt men dog professionelt beer pong bord, der byder på et rent design. Derfor er det også ideelt til brug i forbindelse med turneringer. Hvad der dog særligt er værd at bide mærke i er, at det er markedets billigste Beer Pong-turneringsbord – og så er det tilmed med transporterbar og udstyret med håndtag.

Bordet byder på en ridsefri og vandtæt spilleflade, der samtidig bryster sig af den skarpeste printkvalitet på markedet. I udfaldet tilstand måler bordet 240 cm. i længden, 60 cm. i bredden og 70 cm. i højden. I sammenfoldet tilstand har det en kompakt størrelse pålydende 62x62x14 cm., og kan nemt gemmes væk.

Til butik

Beer pong bord med LED

Beer Pong bord med LEDEr der noget mere festligt end LED-lys i prangende og energiske farver? Nej, vel? Derfor vil et beer pong bord med LED indbygget langs bordets kant kunne skabe en festlig stemning i enhver sammenhæng. Der kan vælges mellem tre forskellige lyskombinationer, der blot drives af 4 stk. almindelige AA-batterier.

Udseendemæssigt minder bordet meget om ovenstående, da størrelse, vægt og spilleflade er det samme. LED-båndet langs kanten gør dog en stor forskel for stemningen – særligt hvis der spilles i et mørklagt lokale. Bordet har en kraftig spilleflade og aluminiumskryds herunder, hvilket sikrer en god stabilitet.

Til butik

Beer pong bord med eget design

Muligheden for dit eget designMange beer pong borde har ensartede designs. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, så bør du designe dit eget – og netop dét har du mulighed for her. Der er tale om et professionelt beer pong bord, der er fremstillet af robuste materialer og har den rette størrelse pålydende 240 cm. x 60 cm. x 70 cm.

Overfladen på spillefladen er ridsefri og vandtæt – og så får du naturligvis den bedste printkvalitet af dit eget design. Spillepladen har en kraftig tykkelse med aluminiumskryds under, der sikrer, at det står stabilt på ethvert underlag. Er ligeledes udstyret med højdejusterende ben i aluminium, der nemt kan indstilles.

Til butik

Beer pong bord med flip cup

Beer Pong bord med Flip CupBeer Pong er et underholdende drukspil. Sommetider kan det dog være forfriskende med en smule variation. I et sådant tilfælde er dette Beer Pong bord ideelt. Det kommer nemlig med optegninger til Flip Cup på siderne. Derfor kan du hurtigt skifte spil fra beer pong til Flip Cup – eller endda kombinere dem.

Her får du tilmed den højeste kvalitet inden for beer pong borde. Bordet er udstyret med en kraftig spilleplade og aluminiumskryds under pladen. Det sikrer, at det står stabilt og kan holde til hård brug. Selve spillefladen er ridsefri og vandtæt med skarp printkvalitet. Bordet vejer blot 11 kg. og kan nemt flyttes.

Til butik

 

Tilbehør

Beer pong kræver andet end blot et bord. Det er nødvendigt at have lidt tilbehør såsom bolde og kopper. Det er en god idé, at indkøbe en kende ekstra af dette. Ofte forsvinder kopper og bolde, når alkoholen går i blodet. Herunder finder du alt tilbehøret, du behøver – og tilmed til rigtig gode priser.

Beer pong måtte

En anden mulighed er bordmåttenBordene beskrevet heruover befinder sig i en anden prisklasse end denne bordmåtte. Hvis du ønsker at spille beer pong med korrekte optegnelser, men ikke ønsker at investere i et komplet bord, så er dette en oplagt mulighed.

Måtten måler 190 x 190 cm. Du behøver ikke nødvendigvis at have et bord i denne størrelse, da den sagtens kan bruges på gulvet.

Bordmåtten leveres med 2 forskellige motiver, hvor den ene side er med beer pong, og den anden side med hjemmebar. Det er faktisk ret smart.

Nu tænker du måske hjemmebar på den anden side af måtten, hvad menes der med det? Klik på knappen nedenfor og se hvad der menes.

Måtten leveres forresten også med klips, til at holde den fast på bordet.

Til butik

Beer pong bolde

Beer pong boldeBeer pong-bolde har det med at blive væk. Derfor er det vigtigt at have en reservebunke. Der er ikke noget værre end, at måtte stoppe spillet, fordi alle bolde er væk.

Vær desuden opmærksom på, at dette ikke er almindelige bordtennisbolde. Disse er tyndere og derfor også nemmere at kaste med.

Pakken indeholder 150 stk, så du har nok til hele aftenen, og måske en aften mere!

Til butik

Beer pong kopper og 2 bolde

12 Beer pong kopper og 2 boldeHer er der tale om et komplet beer pong sæt. Med dette sæt har du alt, du skal bruge, om end det er en god idé at tilkøbe yderligere bolde.

Sættet indeholder 12 stk røde og blå kopper og 2 bolde.

Det er de originale kopper fra SOLO design, som du kender fra amerikanske film. De er kendt for deres holdbarhed og kvalitet.

Til butik

 

Hvilke mål har et rigtigt beer pong bord?

På trods af, at du reelt set kan spille beer pong på alle borde, så findes der nogle officiel beer pong bord mål. Målene skal lyde på 240 cm. x 60 cm. x 70 cm. Eller maksimalt afvige med 10 cm. fra disse mål. Alle borde, der er beskrevet ovenfor har denne størrelse, der er udstykket af de officielle beer pong regler.

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så kan du sagtens beer pong på andre borde. I mange tilfælde vil du dog opleve, at I enten står for tæt på eller for langt fra hinanden. Dette kan du undgå med et beer pong bord, der er konstrueret med udgangspunkt i de officielle mål og gør det nemmere at overholde reglerne.

Beer Pong reglerne

Beer Pong reglerne

Beer pong frifortolkes af mange og bliver derfor også spillet med forskellige regler. Derfor kan der opstå kontroverser, hvis reglerne ikke klargøres inden start. For at gøre det nemt, så bør man blot forholde sig til de officielle regler. En kort oversigt over reglerne for beer pong følger herunder:

 1. Opstilling / Udstyr
  1. Kopperne skal opstilles i en Rack. Enten ved bagkanten af bordet eller i optegningern på bordets spilleflade.
  2. Der skal spilles med et officielt beer pong-bord eller et bord, der afgiver max. 10 cm. fra: 240 cm. x 60 cm. x 70 cm.
  3. Der skal bruges 10 kopper pr. Hold.
 2. Indholdet i kopperne
  1. Kopperne skal fyldes med øl, cider, RTD eller noget, der minder om dette.
  2. Der skal fordeles hvad, der svarer til 66 centiliter ligeligt i de 10 opstillede kopper.
 3. Start at spillet
  1. Der enten trækkes lod eller kastes om, hvem der starter. Vinderen bestemmer hvem, der skal have lov at starte.
 4. Selve spillet
  1. Man får 2 kast. Hver spiller skal kaste én gang, med mindre der er tale om en “Rollback”.
  2. Rollback sker, når begge spillere rammer. Det giver holdet et tredje kast, der kastes af én af spillerne.
  3. Kopperne skal fjernes, når de rammes. Der må ikke kastes før koppen er drukket og fjernet.
  4. Man må ikke gribe ud efter bolden, før den har ramt en kop. Gøres dette, må modstanderne bestemme en kop, der skal fjernes.
  5. Der må ikke pustes, skubbes eller bruges andre metoder til at få bolden ud af kurs.
  6. Det tabende hold skal drikke, hvad det vindende hold har tilbage i kopperne.
 5. Placering af kopper under spil
  1. Når et hold har seks kopper tilbage, skal de samles i en trekant i midten af deres Rack.
  2. Det samme skal ske, når holdet har tre kopper tilbage.
  3. Den sidste kop skal stilles bagerst i holdets Rack.
 6. Diverse
  1. Vælter man én af sine egne kopper de ude af spillet, med mindre den stilles på plads, uden modstanderen opdager det.
  2. Rammer man én af sine egne kopper, så tælles denne ikke som ramt.
  3. Det er tilladt at distrahere sine modstandere med lyde, armbevægelser eller nøgenhed.
  4. Rammer bolden en genstand på bordet og hopper i modstanderens kop, så tæller skuddet fortsat.

Mange af disse regler er nemmere at overholde, hvis der spilles på et officielt beer pong-bord. Er du jævnligt vært til diverse festlige begivenheder, så vil det – med garanti – være et hit. Har du i længere tid overvejet at investere i et sådant bord, så køb beer pong bord på nettet, da der her er penge at spare.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket beer pong bord er den bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere på nogle af de mest populære beer pong borde, der er på markedet i Danmark. Vi har i denne guidet kåret et beer pong bord med dioder i, som vinder af denne guide.

Hvilket beer pong bord er bedst til prisen?

Vi har i samme ombæring også kigget nærmere på det mest budgetvenlige beer pong bord. Vinderen af bedst til prisen i denne guide er et beer pong turneringsbord.

Hvorfor købe et beer pong bord?

Et beer pong bord kan dig utrolig mange timers underholdning. Det er efterhånden blevet en af de mest populære former for spil til festen.

Hvad koster et beer pong?

Der kan være stor forskel i priserne på beer pong borde. Vinderen af vores bedst til prisen koster 699 kr., hvorimod vinderen af vores bedst i test koster 1.199 kr.