ideer til gavekort

Et gavekort er en rigtig god gave. Det kan både bruges til kæresten, familien, til venner eller hvem nu du vil overraske med en god gave. Her kan du få gode ideer til dit at bruge et gavekort til oplevelser med vores 5 gode ideer til hvad et gavekort kan bruges til

Overrask din partner

En god ide til et gavekort til oplevelser, der vil gøre din partner glad, er et romantisk weekendophold. Der er masser steder i Danmark i kan finde det perfekte weekendophold. Det er meget populært at vælge en hyggelig kro, da man der kan opleve smuk natur, og samtidigt blive forkælet med god mad og vin. Det kan også kombineres med nogle lære massage eller spa-oplevelser der gør opholdet uforglemmeligt. Hvis du vælger at at overraske din elskede med et romantisk weekendophold, er der masser at vælge mellem over hele Danmark.

Giv en du holder af en ballonflyvning

Hvis du vil overraske en du holder af, måske din kæreste, en god ven, eller din mor, er en ballonflyvning den perfekte ide. Det er helt fantastisk at opleve at flyve i en luftballon, og det gør denne gavekort til oplevelser til noget helt særligt. Specielt hvis man flyver med luftballon når solen går ned, bliver det ikke bedre. Det er ikke så mærkeligt, at ballonflyvning er blevet så populært at overraske en man holder af med.

Lave jeres egne flødeboller

En anden god ide til gavekort til oplevelser, er et flødebollekursus. Her kan du og f.eks. din familie lære at lave flødeboller. I skal blot møde op, og så er der en dygtig og frisk instruktør klar med udstyr og ingredienser til at lave hjemmelavede flødeboller. Her laver man de lækreste flødeboller med lækker chokolade, og det er den perfekte oplevelse for alle med en sød tand.

Overskrid din vens grænser med et faldskærmsudspring

Hvis du virkelig vil give en ven eller måske din kæreste en oplevelse for livet. Her kommer et gavekort til oplevelser virkelig til sin ret. Det er en vild oplevelse at springe ud fra et fly, og det sætter virkelig gang i adrenalinen. Med dette gavekort kan du give en du kan lide, eller måske jer begge et tandemspring fra 1500 meters højde! Dette er en af de mest populære oplevelsesgaver, der i den grad overskrider folks grænser, og giver dem en helt unik oplevelse.

Slip din fartdjævel løs med djævleræs

Hvis du vil overraske en god ven eller dine kollegaer med en vild oplevelse, skal du helt sikker give dem en oplevelse med djævleræs. Du har nok set det i tv med “zulu djævleræs”. Her er masser af fart på, og både mænd og kvinder nyder at give den fuld gas på den vilde bane. Der er naturligvis en instruktør der forklarer hvordan banen skal køres, og så er det bare om at give den gas. Ud over djævleræs, er der også mange andre muligheder for at gavekort til oplevelser med benzin i. Du kan også give et gavekort, der giver mulighed for at køre f.eks. Lamborghini på bane.