landskampen med Danmark

Når man skal til landskamp, skal man sikre sig, at man har det helt rigtige udstyr med. I Danmark er vi stolte af vores roligankultur, og til næste års EM skal vi skrue helt op for charmen. Denne gang har vi nemlig hjemmebanefordel. Hele tre kampe skal spilles på dansk grund og derudover også en ottendedelskamp.

Det bliver en fest uden lige. Derfor har vi samlet de 5 bedste ting til landskampen, så du kan være klar på at fyre den af i Parken eller derhjemme foran tv’et. Husk også at pynt op derhjemme, hvis du ikke kunne få fingrene i et par billetter. Der findes også et hav af pyntegenstande med Dannebrog på.

Klaphatten

Hvis der er noget, som symboliserer vores roligankultur, så er det de klassiske klaphatte. Et humoristisk indslag, der har slået rod i dansk kultur. Det er simpelthen et must at iklæde sig en rigtig klaphat, hvis man skal være en rigtig roligan.

Med en klaphat sikrer du dig også, at du skiller dig ud. De russiske eller belgiske fans kommer helt sikkert ikke marcherende med et klaphat på hovedet, det kan du være sikker på. Også kan du altid bruge hatten til andre festlige arrangementer.

Dannebrogsflaget

Der er et yndigt land. Sådan begynder vores nationalsang og skal nok få gåsehuden frem på de fleste. At høre nationalsangen kan være meget rørende og overvældende, og i en fyldt Parken bliver dét det helt sikkert. Hvorfor ikke investere i et Dannebrogsflag, som du stolt kan bære på ryggen – Køb det her.

Landsholdstrøjen

Slut i juni vil Parken være fyldt af røde og hvide farver, og det kan du være med til. Den helt klassiske løsning vil være en landsholdstrøje. Det går aldrig af mode, og er simpelthen den perfekte hyldest til de hårdtarbejdende drenge inde på græsset. Om det er Schmeichel, Delaney eller Eriksen du skal have bag på ryggen, er underordnet.

Vikingehornene

I Danmark er vi stolte af at være vikinger. Så hvorfor ikke få fingrene i et par seje horn, så vi kan vise alle de andre nationer, at vi er nogle vikinger, de skal frygte. Det er en sjov stereotypisk udklædning, der altid passer rigtig godt ind til det røde og hvide hav af mennesker. Du kan også få et horn, som du kan drikke øl af.

Noget at larme med

Om det er klappepølser, tudehorn eller fløjter er underordnet. Til en landskamp skal man have noget med, der kan larme! Hvis ikke du har det, kan din hals hurtig blive rigtig træt af at råbe. Men ved hvem, hvis dommeren ikke er på vores side, kan det være, der alligevel bliver råbt en masse. Uanset hvad, er det dog en rigtig god idé at have noget med, der kan larme.