Stelton termokande

Stelton har siden 60’erne designet og fremstillet prisvindende produkter, der beriger hverdagen. De har med tiden positioneret sig med flere stilikoner, der bl.a. er designet af ikoniske designere såsom Arne Jacobsen og Erik Magnussen.

Stelton står bl.a. bag den unikke EM77-termokande, der er designet af Erik Magnussen i 1977. Hvad de fleste dog anerkender som værende deres største succes er Cylinda Line, som blev tegnet af Arne Jacobsen i 1964 og lanceret i 1967.

I dag er det designere som Klaus Rath og Francis Cayouette samt designduoen HolmbäckNordentoft, der løfter den tunge arv. Sidstnævnte står bl.a. bag den populære Emma-serie, der vandt både Red Dot Design Award 2014 samt iF Product Design Award 2014.

Mange kender dog – utvivlsomt – Stelton for deres termo- og kaffekander. Det inkluderer særligt den førnævnte EM77 fra Erik Magnussen, men også kanderne i Cylinda Line og Emma-serien. Leder du selv efter en termokande, der på én og samme tid er moderne og klassisk, så er Stelton et oplagt bud.

Vi har i denne guide følgende termekander med

Stelton Emma Termokande (kaffe)

Stelton Emma Termokande (Kaffe)Én af deres nylige designsuccesser er Emma-serien. Denne serie byder også på et udvalg af termokander. Det inkluderer bl.a. denne model fremstillet i rustfrit stål med højglanslakering.

Den fås i flere farver, der inkluderer grå, sort, lyseblå og terracotta. Derfor er der naturligvis også en farve, der appellerer til dig.

Hanken er lavet af bøgetræ, der giver kanden en flot, nordisk signatur. Det har i mange år været et særligt kendetegn for Steltons produkter.

Det har de ikke lagt fra i forbindelse med udarbejdelse af Emma-serien. Som nævnt, så er Emma-serien vinder af flere designpriser såsom Red Dot Design Award.

 

Til butik

 

Stelton EM77 termokande i sort

Stelton EM77 termokande i sortEM77-termokanden er ét af de mest ikoniske designs fra Stelton. Derfor er det heller ikke under, at det også er ét af de bedst sælgende. Denne kande er en dansk designklassiker, der er tegnet af Erik Magnussen i 1977. Siden lanceringen har termokanden været blandt danskernes foretrukne valg.

Erik Magnussen designede kanden med en unik vippeprop, der gør det nemt at hælde kaffe eller the op.

Derfor er det også en serveringsværdig kande, der tager sig elegant ud på kaffebordet.

Ønsker du at medbringe kanden på en længere tur, leveres den også med skruelåg. Den har en kapacitet på 1 L.
 

Til butik

 

Stelton Emma Termokande (Te)

Stelton Emma Termokande (Te)Det er ikke blot på designfronten, at Emma-serien imponerer. Set med funktionelle briller er dette én af de praktiske tekander på markedet.

Kanden er udstyret med et smart-filter, der gør det muligt at lukke af for tebladene, når du synes, den har trukket længe nok. Det kræver blot et enkelt twist med låget.

Den moderne tekande sikrer dermed, at du kan lave te direkte i kanden uden at tænke på, at den bliver for stærk. Kanden er udført i rustfrit stål med en smuk højglanslakering.

Hanken er i bøgetræ, der står i flot kontrast til den valgte højglanslakerede farve – du kan frit vælge mellem sort, lyseblå, grå og soft nude.

 

Til butik

 

Stelton To Go Click 0,34 L

Stelton To Go Click 0,34 LEt To Go-krus er en god investering, da du kan have lækker kaffe med hjemmefra. To Go Click fra Stelton er heldigvis lige til at tage med på farten. Kruset har en smart klikfunktion i låget.

Det betyder, at det er nemt at åbne og lukke for kruset, når du skal drikke af det. Det er praktisk, hvis du eksempelvis kører bil.

Samtidig har låget en unik vippefunktion. Denne funktion sikrer, at du ikke spilder, når du sidder i bilen.

Samtidig betyder det også, at du kan drikke fra alle sider af kruset, når du har klikket låget ned. Vær dog opmærksom på, at den ikke er designet til at holde på varmen i længere tid.

 

Til butik

 

Stelton EM77 kande i Mirror

Den populære EM77 kande i MirrorStelton EM77 er en sand designklassiker. Den fås i et hav af farver, størrelser og varianter.

Denne udgave blev tilføjet til sortimentet i 2013, hvor en udgave i kobber, messing og mirror blev designet.

Modellen er for dig, der er vild med det tidløse design, der præger EM77-kanden, men ønsker noget unikt.

Den byder derfor fortsat på den imponerende funktionalitet, der har gjort EM77 til et yderst populært valg blandt danskerne.

Den er derfor fortsat udstyret med den unikke vippeprop, der gør det nemt at hælde af kanden. Samtidig leveres den med et skruelåg, så du kan medbringe kanden på længere ture.

 

Til butik

 

Derfor skal du vælge en Stelton termokande

I dag er den funktionalitetsmæssige kvalitet af termokander meget ensartet. Derfor er det sjældent dét, der er i fokus, når du skal vælge termokande. Men hvorfor vælger folk at spendere ekstra for at erhverve en Stelton kande? Det er der faktisk flere gode grunde til.

Én af de primære årsager til valget af en Stelton kaffekande eller termokande er designet. Stelton skaber smukke termokander, der ikke blot er funktionalitetsmæssigt i top, men som også beriger hverdagen med et tidløst og elegant design.

Det bevises blandt andet i form af, at flere af Steltons produkter har vundet designpriser – herunder den populære Stelton Emma termokande, der findes i mange varianter. Designet er en stor del af årsagen til, at danskerne vælger en termokande fra Stelton. Det er dog ikke det eneste, der tæller.

Flere termokander fra Stelton byder på fremragende funktionalitetsmæssige detaljer. Eksempelvis er EM77 udstyret med et smart vippelåg, der gør det nemt at hælde fra kanden. Det er detaljer, du ikke oplever på andre termokander, hvilket du kan læse om i vores termokande test.

Samtidig er kvaliteten af Steltons produkter i top. Der bruges udelukkende de bedste materialer, mens fokus i designprocessen ligeledes er på at sikre en lang levetid. Du er derfor sikret, du kan få glæde af din termokande fra Stelton i mange år fremadrettet.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Stelton tilbyder termokander i mange forskellige størrelser. Derfor er der naturligvis også en model, der størrelsesmæssigt passer til dig. Du kan eksempelvis finde mindre kander med en kapacitet på 0,5 L, men dog også større kander, der kan indeholde op til 1,5 L.

Hvilken størrelse, du skal vælge, afhænger naturligvis af dine behov. Der er ikke ét valg, der er korrekt. Det handler om den individuelle persons behov og præferencer. Bruges den primært af dig og din samlever, så vil 0,5 L typisk være optimalt. Skal den bruges, når du får gæster, så er 1 L eller 1,2 L typisk bedst.

Kan du finde plads i køkkenskabet, kan det anbefales at have flere kander til de enkelte situationer. Stelton kan heldigvis dække dig godt ind. Eksempelvis kan en EM77-termokande på 0,5 L bruges på morgenbordet til dagligt, mens en større version med en kapacitet på 1,2 L kan tages frem, hvis der er gæster på besøg.

Én af de mest populære størrelser for såvel EM77- og Emma-serien er 1 L. Den har en ideel størrelse i mange sammenhænge. Dertil kan de fleste par godt dele en kande kaffe af denne størrelse i løbet af en weekendmorgen.

De mange farvemuligheder

På lige fod med, at termokander fra Stelton fås i flere størrelser, så fås de også i et væld af farver. Derfor har du rig mulighed for at finde en farve, der appellerer til dig. Steltons fokus har altid været det tidløse og elegante design, men i løbet af de senere år er flere af de populære kander blevet introduceret i nye farver.

Mange kender Stelton for deres EM77- eller Cylinda Line-kander i stål, hvorfor en Stelton termokande stål ofte har fundet vej til de danske kaffeborde. Med tiden er flere af de mest populære produktserier blevet reintroduceret med nye farvemuligheder, hvilket særligt gør sig gældende for EM77 i stor stil.

Hvad enten dine smagsmæssige præferencer trækker dig i retning af en farverig udgave af termokanden fra Emma eller du i højere grad drages af tanken om en Stelton termokande mat sort, så er der noget for din smag.

Eksempelvis fås EM77-serien i farver, der strækker sig fra en mørkeblå metallisk lakering til en simpel hvid. Er du forelsket i den klassiske Cylinda Line fra Arne Jacobsen, men mener du, at den trænger til farve, så fås den heldigvis i blågrøn eller cremefarvet. Det store spænd af farvemuligheder sikrer, at udvalget byder på noget for enhver.

Spar penge på din kande online

Der findes flere termokander, der er betydeligt billigere end Steltons. Ønsker du at holde prisniveauet på et relativt sobert niveau, kan du dog ofte finde gode Stelton termokande tilbud – både på nettet og i fysiske forretninger.

Du bør dog købe din kommende kande fra Stelton på nettet. Der er nemlig penge at spare ved at gøre dette. Det skyldes hovedsageligt, at konkurrencen mellem de onlinebaserede forhandlere er yderst intens, hvorfor de konkurrerer kraftigt på parametre såsom prisen.

Ovenstående er dog ensbetydende med, at det kan virke uoverskueligt, at finde den rette forhandler. På Bedste5.dk har vi indsamlet priser fra et bredt spektrum af forhandlere og udvalgt de billigste. Derfor er du garanteret en fornuftig pris på alle fem fremviste termokander herover.

Du kan være heldig, at du støder på et godt tilbud i en fysisk forretning. Det er dog i sjældne tilfælde, at dette er aktuelt. Endvidere, så kan de fysiske forretninger sjældent matcher priserne, du finder på nettet – uanset om der er tale om et tilbud eller ej.

Hele sortimentet kan også ses på deres officielle side.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor købe en Stelton termokande?

Stelton er et dansk mærke, som er blevet utrolig populært, blandt andet indenfor termokander. Når du køber en Stelton termokande, så går du hverken på kompromis med funktionalitet eller design.

Hvad koste ren Stelton termokande?

En Stelton termokande kan svinge meget i pris. Dog skal du forvente at de er lidt dyrere end gennemsnittet, men til gengæld går du ikke ned på hverken design eller kvalitet.