Rosendahl termokande

Rosendahls udvalg af termokander består ikke af mange modeller. Alligevel byder sortimentet på noget for enhver. De fleste kender Rosendahl for deres klassiske og anerkendte Grand Cru-serie. Denne termokande er i dag at finde i mange danske hjem – det har medført, at den i dag har opnået en sand kultstatus.

Det er ikke uden grund, at Rosendahl i dag er blandt Danmarks førende designvirksomheder. De står bag produkter, der er umådeligt smukke og er et værdigt bidrag til enhver indretning. Dette gør sig naturligvis også gældende for deres termokander. Derfor kan du også roligt investere i en Rosendahl termokande.

På trods af den smalle modelportefølje, så er det samlede sortiment alligevel relativt vidtspændende. Det skyldes, at hver af modellerne fås i mange varianter. Er du i tvivl om, hvilken Rosendahl termokande, du bør vælge, så finder du herunder fem glimrende eksempler på flotte termokander fra danske Rosendahl.

Rosendahl Grand Cru termokande

Rosendahl Grand Cru termokande med 1 literMed sin enkle og elegante koniske form har Rosendahl Grand Cru termokande stået højt salgslisterne i mange år. Denne variant er udformet i rustfrit stål, og byder naturligvis på de klassiske Grand Cru-striber. Disse striber sætter deres helt eget karakteristiske præg på den tidløse termokande.

Kanden er ikke blot kendt for Grand Cru-striberne. Mange drages af det pyramideagtige formsprog, der giver kanden et slankt look. Derfor er der garanti for, at det er en kande, der passer perfekt ind på ethvert kaffebord. Kapaciteten lyder på 1 L, hvilket er passende for de fleste.
 

Til butik

 

Grand Cru termokande i rund form

Grand Cru termokande i rund formDenne kugleformede termokande er en del af relativt nyligt lancere Grand Cru Soft-serie. Denne kende er et pragteksemplar på, hvordan Rosendahl formår at kombinere bløde kurver og runde kanter, hvor de velkendte Grand Cru-striber, der har fast bestanddel siden kandens introduktion i 2009, sætter prikken over i’et.

Denne Rosendahl termokande byder på drejelåg på toppen og et godt greb, hvorfor den er simpel og behagelig at betjene. Samtidig kan du være sikker på, at væsken holdes varm af den dobbeltvæggede glasindsats, Rosendahl har installeret i kanden. Også denne kande har en kapacitet på 1 L.

 

Til butik

 

Rosendahl Grand Cru i sort

Rosendahl Grand Cru i sort

I en Rosendahl termokande test ville Grand Cru i sort komme ud på toppen. Det er en sand testvinder, der er blandt de bedste termokander på markedet. Den er udstyret med en praktisk trykknapfunktion. Sammen med den isolerende glasindsats holder det væsken i kanden varm i lang tid.

Det giver et luksuriøst udtryk, hvorfor den tager sig godt ud på ethvert kaffebord. Vælger du denne Rosendahl termokande, går du hverken på kompromis med funktionalitet eller design. Kapaciteten i denne termokande lyder på 1 L.
 

Til butik

 

Blå Rosendahl termokande

Blå Rosendahl termokandeDenne termokande fra Rosendahl er velegnet til dig, der gerne vil sætte farve på hverdagen. Kanden er fra Grand Cru Soft-serien, der er kendt for sine bløde kurver og runde kanter – og naturligvis de karakteristiske Grand Cru-riller. Udformningen af kanden fungerer godt sammen med den blå farve.

Rosendahl har udstyret termokanden med et drejelåg på toppen. Det gode greb på kanden er behageligt og gør det nemt at betjene kanden. Du skal ikke være bekymret for temperaturen af væsken, da kanden kommer med en dobbeltvægget glasindsats. Termokanden rummer op til 1 liter.

 

Til butik

 

Rosendahl Penta termokande i grå

Rosendahl Penta termokande Rosendahl Penta er intet mindre end et stykke kunst til kaffebordet. Det er en termokande med et helt unikt, skulpturelt design, der ikke opleves andetsteds. Dens matte overflade medfører at lysets indfald sætter særligt fokus på de geometriske facetter. Det gør det til en meget dekorativ termokande.

Termokanden er nem at betjene. Den kan nemlig åbnes og lukkes med blot et enkelt tryk. Dertil er den selvfølgelig designet til at holde indholdet varmt i lang tid. Der gives tilmed 10 års brudgaranti på indsatsen i denne Rosendahl termokande. Det er beretning om den kvalitet, du kan forvente.

Mange unikke muligheder

På trods af, at modeludvalget er begrænset, så er det samlede sortiment af Rosendahl termokander fortsat bredt. Derfor byder det også på mange unikke muligheder. Rosendahl vægter det højt, at have noget for enhver smag, hvorfor deres termokander fås i mange varianter.

Uanset om du vil have en hvid, rød eller grå termokande, så har Rosendahl noget, der falder i din smag. De enkelte varianter adskiller sig på baggrund af både størrelse, farve og materiale. Hovedparten af deres termokander har dog en kapacitet, hvilket du bør være opmærksom på.

Alle kander fra Rosendahl er nemme at hælde af. De er nemlig alle udstyret med en trykknapfunktion. Det sikrer ligeledes at der holdes ekstra godt på varmen. Den velkendte Rosendahl termokande fra Grand Cru-serien har tilmed vundet en række tests, hvor termokanders varmeevne stilles op mod hinanden.

De mange unikke varianter er dog udformet med fokus på at skabe et minimalistisk og stilrent udtryk. Derfor er både Grand Cru- og Penta-serien ganske vellidte blandt de danske forbrugere. Faktisk har disse danskdesignede termokander med tiden spredt sig til markeder hele verden over.

Læs også: bedste Stelton termokander

Find tilbud på Rosendahl termokander online

Rosendahl er én af Danmarks største designvirksomheder. Derfor er det kun naturligt, at deres produkter – og herunder også termokander – forhandles af mange forretninger. Det inkluderer både en større skare af fysiske forretninger og internetbaserede forretning.

Der er dog fordele ved at handle på nettet frem for i de fysiske forretninger. Først og fremmest, så har de fysiske forretning vanskeligt ved at føre det fulde udvalg af termokander fra Rosendahl. Det er markant nemmere for en netbutik. Derfor vil du generelt set opleve, at udvalget er størst på nettet.

Et større udvalg medfører bedre forudsætninger for at finde den rette Rosendahl termokande. Samtidig er konkurrencen mere intens på nettet. En potentielle kunde kan tabes til konkurrenten med få klik. Derfor konkurreres der særligt på prisparameteret, for at være billigere end konkurrenterne.

På nettet har du mulighed for at handle hos forhandlere såsom KitchenOne.dk, der har et stort udvalg af termokander fra Rosendahl. Også etablerede butikskæder som Imerco har kastet sig over nethandlen. Hos disse forhandlere finder du både et bredt produktsortiment og bedre priser end i fysiske forretninger.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor købe en Rosendahl termokande?

Rosendahl har efterhånden lavet en del prisvindende termokander. De er utrolig stilrene og funktionelle, hvilket gør dem utrolig populære. Rosendahls termokander er desuden rigtig gode til at holde din kaffe varm, over en længere periode.

Hvad koster en Rosendahl termokande?

Priserne på Rosendahls termokande kan svinge meget. Du kan dog være heldig at få en god termokande for et par hundrede kroner. Ønsker du en af de mere populære modeller, så skal du forvente at skulle af med lidt mere.