alfi termokande

Alfi har fremstillet termokander og termoflasker siden 1914. Produktionen foregår i Tyskland og med afsæt i samme principper som dengang.

Vælger du en Alfi termokande, vælger du derfor også en klassiker, der er af høj kvalitet, og derfor kan holde i årevis.

Næsten alle dele i en termokande fra Alfi kan tilmed udskiftes. Det betyder, at du kan beholde din kande i mange år fremadrettet.

Det gør sig gældende, uanset hvilke af de mange modeller, du vælger – fra Juwel og Gusto til den klassiske Alfi Kugle termokande.

Alfi er i særdeleshed kendt for deres høje kvalitet. Deres klassiske designs har dog holdt ved i mange år, og derfor genkendes de i dag af de fleste.

Eksempelvis kan Juwel-modellens karakteristiske hældetud findes i Alfis design helt tilbage til 1918.

Vi har i denne guide kigget nærmere på disse 5 termokander fra Alfi

Alfi Juwel termokande

Alfi Juwel termokande krom 1 literJuwel er den mest ikoniske model i Alfis produktportefølje.

Den stilrene termokande vil pynte på ethvert bord – gælder særligt for denne unikke udgave i krom.

Den kan tilmed let betjenes med én hånd, hvorfor det er nemt at skænke sig en kop kaffe.

Den oprindelig tanke bag Juwel-kande var en udvendig kappe af rent metal eller kunststof.

Denne kappe omgiver og beskytter den isolerende indsats, der består af en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe.

Konstruktionen medfører, at de fleste dele på en Alfi Juwel termokande kan udskiftes.
 

Til butik

 

Alfi Kugle termokande

Alfi Kugle termokandeDen klassiske Alfi Kugle er designet af Ole Palsby.

Den har været kendt og elsket i mange årtier for sit tidløse design. Det er verdens mest solgte termokandedesign, og har vundet adskillige priser.

Den har tilmed været udstillet på Museum of Modern Art (MoMA) i New York.

Kanden er i stand til at holde væske varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer. Det skyldes dens geometriske form med stor volumen og mindre overflade.

Den er isoleret med dobbeltvægget AlfiDur-indsats og hærdet vakuum-glas.

Kanden fås i dag i mange farver.
 

Til butik

 

Alfi Gusto termokande

Alfi Gusto termokande 1 liter kromAlfi Gusto er en stilfuld og smuk termokande. Den har en kapacitet på 1 liter.

Denne variant er udført i krom, men fås også i et væld af andre farver.

Den kendte Alfi Gusto termokande er designet af tyske Martin Hauenstein, der har formået at skabe en kande med en harmonisk og lækker udformning.

Termokanden er udstyret med et stort håndtag og et låg, der kan åbnes med én hånd. Det gør betjeningen af kanden utrolig let.

Enhver Alfi termokande (og herunder også samtlige varianter af Gusto) fremstilles i de bedste materialer og produceres og kvalitetskontrolleres i Tyskland.
 

Til butik

 

Alfi Pallas termokande

Alfi Pallas termokandeAlfi Pallas er en stilren og minimalistisk termokande.

Den byder på en kapacitet på 1 liter.

Den smukke termokande er designet af Peter Ramminger i forbindelse med Alfis 100-års fødselsdag.

Derfor er det også én af de nyere modeller i produktporteføljen hos tyske Alfi.

Ikke desto mindre er det fortsat en stilren termokande. Peter Ramminger har formået at skabe en kande, der på bedste vis kombinerer bløde kurver med skarpe linjer.

Det er en form, der ikke blot er visuelt smuk, men også praktisk. Pallas er udstyret med både et ergonomisk håndtag og et praktisk hældesystem.
 

Til butik

 

Alfi Eco termokande

Alfi Eco termokandeAlfi Eco og Alfi Gusto minder på mange punkter om hinanden. De er da også begge designet af tyske Martin Hauenstein.

Den primære forskel er, at Eco er udført i plastik, mens Gusto er udført i stål.

Det gør dog ikke Eco mindre god, da du her får høj funktionalitet kombineres med smagfuldt design til en god pris.

Kanden er udstyret med en dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Derfor kan den holde din væske varm i op til 12 timer – eller kold i op til 24 timer.

På lige fod med øvrige Alfi-termokander, har denne model også et unikt og praktisk hældesystem, der kan betjenes med én hånd.
 

Til butik

 
Læs også: De bedste Rosendahl termokander

De mange fordele ved en kande fra Alfi

Det kan virke vanskeligt at udvælge den rette termokande. Udvalget på det danske marked er nemlig uhyre stort. Der er dog mange fordele ved at investere i en termokande fra Alfi.

Derfor handler det ikke blot om det klassiske og tidløse design, der har holdt ved i et århundrede.

Alfis mange kander har en helt unik evne til at holde kaffen varm. Fylder du 95 grader varm kaffe i kanden om morgenen, vil du sent på aftenen fortsat kunne skænke dig en kop kaffe, der er 66 grader varm.

Det er kun ganske få termokander, der kan bryste sig af så imponerende en evne til at holde på varmen.

Omvendt kan en Alfi termokande holde væske koldt i op til 24 timer – uanset om det er vand, saft eller iste.

I øvrigt kan næsten alle dele på din termokande udskiftes. Derfor behøver du ikke at skifte kanden ud, hvis eksempelvis låget går i stykker eller kanden revner. I stedet udskifter du blot delene.

De mange muligheder

Alfi blev grundlagt tilbage i 1914. Det betyder, at de har eksisteret i mere end 100 år. Gennem tiden har de udviklet mange termokander, som over årene er blevet lanceret i mange varianter.

Derfor har du et væld af muligheder, når du skal vælge en Alfi termokande.

Du har mange valgmuligheder i forhold til både størrelse, farver og former. Udvalget af farver spænder bredt, og inkluderer alt fra skrigende pink til prangende kobber.

Deres stilrene Albergo kan tilmed fås med flet. Dette understreger, at Alfis udvalg byder på noget for enhver.

Også i forhold til kapacitet har du mange muligheder. Hvad end du leder efter en stor termokande med en kapacitet på 2 L eller du helst nøjes med 0,75 L, så har Alfi noget for dig.

Alfi leverer jævnligt nye modeller og varianter af eksisterende modeller. Findes der ikke allerede noget for dig, så kommer det.

Læs også: bedste 5 stelton termokander

Køb din Alfi termokande online

Ønsker du at købe en termokande fra Alfi, så har du mange muligheder. De forhandles nemlig af mange forhandler – både fysiske forretninger og netbutikker. Der er dog flere fordele ved at købe dine Alfi termokande på nettet.

Udvalget af termokander fra tyske Alfi er stort. Derfor er det ikke muligt for de fysiske forretninger at føre hele udvalget.

Det har de bedre muligheder for hos netbutikkerne. Derfor finder du et markant større udvalg af de populære termokander på nettet.

Samtidig er konkurrencen mere intens på nettet. Dette medfører, at de mange internetbutikker konkurrerer om at hverve kunder. Det gør de blandt andet ved at sænke priserne.

Derfor kan du spare mange penge ved at købe din Alfi termokande på nettet.

I enkelte tilfælde støder du på gode tilbud i de fysiske forretninger. Det ændrer dog sjældent på, at der er penge at spare ved at handle på nettet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor købe en Alfi termokande?

Alfi er et tysk brandt, som har meget stilrene og funktionelle termokander. Alfi laver nogle af de bedste termokander på markedet, så derfor er det et godt valg, hvis du vil holde din kaffe varm.

Hvad koster en Alfi Termokande?

Priserne på de forskellige termokander fra Alfi svinger meget. De billigste kan fås til omkring 200 kr, og de dyre kan godt koste over 1.500 kr.