Eva Solo termokande test

Når det gælder termokander, er det svært at gå galt i byen med Eva Solo. De står bag et bredt udvalg af termokander, hvorfor udvalget byder på noget for enhver. Deres sortiment tæller flere forskellige typer af termokander, der alle har sine fordele og funktioner.

Eva Solo har både det æstetiske udtryk og lækre, hårdføre materialer for øje, når de designer deres mange termokander. Derfor er der garanti for et stilrent og tidløst udtryk, der udformes i hårdføre, men dog lækre materialer, når du køber en termokande fra Eva Solo.

Blandt danskerne er termokander fra Eva Solo et yderst populært valg. Det er selvfølgelig ikke uden grund. De står nemlig bag nogle af de bedste termokander på markedet. Har du selv overvejet at investere i en Eva Solo termokande, bliver du herunder præsenteret for de fem bedste.

Vi har i denne guide kigget nærmere på følgende 5 Eva Solo termokender

Eva Solo Nordic Kitchen Termokande

Eva Solo Nordic Kitchen Termokande (Sort)Med Nordic Kitchen fra Eva Solo kan du servere varme drikke med stil. Kanden er udført i sort kunststof og er udstyret med en vakuumstålindsats. Denne indsats sikrer, at kaffe, te og andre varme drikke holder temperaturen. Kanden har en kapacitet på 1 L.

Termokanden byder på et minimalistisk formsprog og en funktionel udformning inspireret af skandinavisk design. Samtidig har Eva Solo udstyret den robuste termokande med et håndtag i egetræ, der står i flot kontrast til det sorte kunststof. Nordic Kitchen-serien er designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk.
 

Til butik

 

Eva Solo Termokande Marble

Eva Solo Termokande Marble (Grå)Denne termokande er én af de mest populære modeller fra Eva Solo. Den har et slankt og stilrent design, der passer ind i enhver moderne husstand. Den er desuden udformet med en hældekrave i rustfrit stål, der medfører, at kanden er 100% drypfri. Derfor slipper du for kaffepletter på spisebordet.

Selve kanden er dog fremstillet af kunststof udvendigt, mens den har en glaskolbe indvendigt. Denne kolbe holder væsken varm, hvad end det er te, kaffe eller noget tredje. Som følge af den brede åbning i toppen er den flotte og minimalistiske kande nem at fylde.
 

Til butik

 

Eva Solo Globe Termokande Matt

Eva Solo Globe Termokande Matt (Sort)Eva Solo Globe er en smuk termokande, der byder på et organisk formsprog. Denne udgave har en mat sort overflade. Kanden kan selvfølgelig tjene flere formål, hvilket inkluderer til både kaffe og te. Samtidig har Eva Solo udstyret termokanden med en bred åbning, der gør den nem at fylde.

Funktionaliteten af en termokande er selvfølgelig vital. Denne kande har en langvarig termoeffekt. Derfor kan den bruges til både varmt og koldt indhold, alt efter, hvad du ønsker. Termokanden har en smart hældekrave, der giver 100% drypfri servering. Dermed undgår du pletter på bordet.
 

Til butik

 

Eva Solo Pumpetermokande 1,8 Liter

Eva Solo Pumpetermokande 1,8 LiterPumpetermokander kan nemt synes kedelige. Det gør sig dog ikke gældende for denne kande. Eva Solo har formået at designe en stilren og moderne pumpetermokande. Den fungerer selvfølgelig på samme vis som andre pumpetermokander, hvorfor den er simpel at benytte.

Det er en stor termokande, der byder på en kapacitet på 1,8 L. Derfor er den ideel til længere ture, hvor kaffen både skal holde sig varm – og der skal være nok til alle. Den kan selvfølgelig også bruges i hjemmet, hvor den – takket være det moderne design – passer rigtig godt ind.
 

Til butik

 

To Go Cup – Termokruset

To Go Cup - TermokrusetSkal du have kaffe med på farten? I et sådant tilfælde er den praktiske og stilrene To Go Cup fra Eva Solo et oplagt valg. Den gør det nemt at have morgenkaffen eller iskoldt vand med på køreturen. Termokoppen er naturligvis 100% drypfri, hvorfor du snildt kan drikke af termokruset, mens du kører.

Den er tilmed udstyret med et smart og funktionelt låg med klik-funktion. Derfor kan den nemt åbnes og betjenes med én hånd. Den er dobbeltvægget og med vakuumeffekt, der gør den i stand til at holde drikkens temperatur i en god rum tid.
 

Til butik

 
Læs også: Stelton termokander

De mange muligheder

Eva Solos produktsortiment rummer mange forskellige typer af termokander. De adskiller sig på mange punkter, da hver enkelt model findes i flere varianter. Det medfører, at der findes noget for enhver smag blandt deres sortiment. Som følge af dette har Eva Solo med årene opnået en stor popularitet.

Enhver Eva Solo termokande er udført lækre, men dog hårdføre materialer. I forhold til størrelse, farver og former byder deres sortiment dog på stor variation. Hvad end din kommende termokande skal være hvid, sort, grå, rød eller en helt femte farve, så byder Eva Solo på en termokande, der falder i din smag.

Som det ses i vores Eva Solo termokande test, så varierer modellerne også ift. former og størrelser. Det er ikke alle, der har behov for en kapacitet på 1,8 L. De fleste finder dog 1 L som værende et godt mellempunkt, hvorfor hovedparten af Eva Solo termokander har denne kapacitet.

I forhold til selve funktionaliteten er der enkelte modeller, der står ud fra mængden. Du kan eksempelvis få en Eva Solo termokande med varmeindikator. Den integrerede varmeindikator kan fortælle dig hvilken temperatur, væsken i kanden har – uanset om det er kaffe eller iste.

Læs også: Rosendahl termokander

Hvor kan de købes?

Der er stor efterspørgsel på termokander fra Eva Solo. Mange danskere ønsker at kunne servere kaffe til deres gæster i en Eva Solo termokande. Som følge af dette er der mange forhandlere, der forhandler hele eller dele af Eva Solos vidtspændende sortiment af termokander.

På trods af, at flere fysiske forretninger fører et udvalg af de populære termokander, så er du bedre stillet ved at handle online. Først og fremmest, så er udvalget typisk begrænsede i de fysiske forretninger som følge af pladsmangel – det gør sig ikke gældende hos internetbaserede forretning.

Derfor er udvalget større og mulighederne for at finde din foretrukne Eva Solo termokande større på nettet. Mange netbutikker fører tilmed store dele af sortimentet. Det er dog ikke den eneste fordel, du mødes af, såfremt du vælger at købe din Eva Solo termokande på nettet.

Du kan eksempelvis handle hos større internetbaserede forretninger som KitchenOne.dk. Den etablerede butikskæde Imerco driver ligeledes deres egen netbutik på Imerco.dk, hvor du også finder mange Eva Solo termokander. Du har mange muligheder for at finde din næste Eva Solo termokande på nettet.

Priserne er desuden markant bedre på nettet – både generelt set, men sommetider vil du også støde på sublime Eva Solo termokande tilbud. Derfor du både garanteret et større udvalg og bedre priser. Som følge af dette er det naturligvis anbefalelsesværdigt at handle online kontra fysisk.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor Købe en Eva Solo termokande?

Eva Solo er et dansk mærke, som laver utrolig stilrene produkter, blandt andet termokander. De passer godt ind i det moderne hjem, og derfor ser du dem også ofte i danske husstande. Desuden er de utrolig gode til at holde din kaffe varm i lang tid.

Hvad koster en Eva Solo termokande?

Priserne kan variere meget på Eva Solo termokanderne. De billigste modeller kan fås til et par hundrede kroner, hvorimod deres lidt dyrere modeller koster omkring 1.000 kr.