Test af løbebånd

Idag kender vi løbebåndet fra fitnesscentret og fra de danske hjem, hvor vi bruger dem frivilligt. Men sådan har det ikke altid været. Tilbage i 18-tallet blev løbebåndet faktisk brugt som straf i fængsler. Heldigvis er der sket meget siden og idag er løbebånd det mest populære fitnessredskab i verdenen.

Løbebånd er idag allround maskiner, som gør det muligt for dig at gå og løbe på samme sted. Du kan også sætte hældning på, for at gøre det mere udfordrende. Når du træner på et løbebånd så er det hovedsageligt ben-, ryg- og mavemuskulaturen du styrker.

Hvad skal jeg kigge efter når jeg skal købe løbebånd?

Når du skal til at investere i et nyt løbebånd, så skal du først og fremmest gå efter den maskine der kan opfylde dine behov. Der findes rigtig mange løbebånd, og i forskellige prisklasser.

Dog anbefaler vi at du kigger efter et løbehjul som er af god kvalitet, da løbeglæden falder gevaldigt, hvis ikke det er behageligt at løbe på.

Desuden så er holdbarheden også længere, hvis du vælger et løbebånd af god kvalitet. Er i flere der bruger samme løbebånd, så kan det være en god idé at kigge efter et løbebånd som kan gemme data fra flere personer, så i hver især kan følge med i jeres udvikling.

Var det ikke et løbebånd du var på udkig efter, men derimod en crosstrainer? Se vores guide til den bedste crosstrainer her.

Vi har i denne løbebånd test kigget nærmere på disse 5 løbebånd

Sole F63 Løbebånd (Bedst i test)

Køb løbebånd model Sole F63

Testvinderen i denne guide fra Sole og er deres F63 model. Denne model kommer med Bluetooth højtalere, hvilket betyder at du kan nyde din ynglings musik mens du går eller løbet på båndet.

Du kan samtidig koble denne opdaterede model til Sole app’en på din telefon, og derved trække træningsdata ud og gemme på din telefon.

Sole F63 Løbebåndet er blevet kåret som testvinder i mange uafhængige test, og det er da heller ikke uden grund. Den dominerer virkelig sin prisklasse.

F63 er bygget med en stærk 3 hestekræfters motor, som er mere end rigeligt til selv den mest øvede løber. Løbefladen på Sole’s model har en løbeflade på 51×152 cm, så der er god plads til at løbe på.

Løbebånd med dæmpningssystem

Sole har udviklet et dæmpningssystem som er med til at skåne dine led. Faktisk mindsker den belastningen med hele 40 % i forhold til når du løber på asfalt.

Skal du til at igang med at løbetræne, så kan det være en rigtig god idé at starte på et løbebånd der bruger denne teknologi, så du ikke får ondt i dine led allerede efter første træning.

Dette dæmpningssystem er desuden også med til at formindske støjen når du løber på det.

Den store LCD skærm er utrolig brugervenlig, og du får tydeligt vist data såsom, hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug samt puls.

Du kan nemt justere på hastighed, stigning, træningsprogrammer mm. med de lettilgængelige genvejsknapper. Der findes desuden både et fedtforbræningsprogram samt et cardioprogram i computeren, som du let kan skifte til.

Over LCD-skærmen sidder der en tabletholder, hvor du har mulighed for at stille din iPad eller tablet, så du kan blive underholdt mens du løber. Du kan desuden tilkoble den til løbebåndets bluetooth, og derved kommer lyden ud igennem løbebåndet.

Du kan også koble din tablet til KinoMap eksempelvis, og derved løbe en tur med rigtige billeder foran dig. Her kan du løbe alt lige fra en tour op af Alpe D’huez, til en stille flad tour i Danmark. Det Gør din løbetur oplevelsesrig, er med til at motivere dig yderligere.

Foldbart løbebånd

Sole F63 er et utrolig sikkert og behageligt løbebånd at løbe på. Det har en stor løbeflade, og derfor mindsker du risikoen for at træde udenfor og komme til skade. Løbefladen er 152 x 51 cm.

Løbebåndet kan desuden foldes sammen, så du nemmere kan pakke det væk, hvis du ikke vil have det permanent stående fremme.

Der er desuden også transporthjul på løbebåndet, og derfor kan du nemt flytte rundt på det selv, trods den høje vægt på 115 kg. Den høje vægt indikerer selvfølgelig også at det er et meget robust og stabilt løbebånd vi har med at gøre her.

Specifikationer

 • Størrelse:(L x B x H): 208 x 89 x 145 cm.
 • Løbeflade: 152 x 51 cm.
 • Vægt: 115 kg
 • Maksimal personvægt: 148 kg.
 • Maksimal hastighed: 20 km/t.
 • Maksimal stigning 20%.
 • Træningsprogrammer 10 stk (inkl. Fedtforbræningsprogram og cardioprogram)
 • HK: 3.

 

Til butik

 

Kettler Sprinter 2.0 Løbebånd (Bedst til prisen)

Kettler sprinter 2.0 Løbebånd Bedst til prisen

Kettler Sprinter 2.0 Løbebåndet er vinder af vores “Bedst til prisen”. Du får rigtig meget for pengene med dette løbebånd, som er let at samle

Det betyder også at du slipper for at skulle hen og bruge en masse kræfter på at samle det efter ankomsten. Kettler Sprinter 2.0 løbebåndet kan foldes sammen, så det fylder så lidt som muligt.

Det gør det også muligt for dig at pakke det sammen og stille det væk, når du ikke bruger det.

Du har mulighed for at indstille stigning op til 12%, så du bliver udfordret ydermere når du løber på det. Er du ikke i så god form at du kan løbe med stigning endnu, så kan du nøjes med at powerwalke.

Stødabsorberende løbebånd

Løbebåndet fra Kettler har en optimal dæmpning af løbebåndets overflade, som skåber dine knæ og led.

Lige præcis dine knæ og led er meget belastede, når du løber og derfor er det en god idé at kigge efter et løbebånd der har denne egenskab, da du mindsker risikoen for skader.

Via håndpulssensorerne som sidder i håndtaget kan du overvåge din puls imens du løber. Derved kan du justerer din træning op og ned, hvis du ved hvad din max puls er. Du har også mulighed for at lave interval træning efter puls.

Ønsker du underholdning imens du løber, så har løbebåndet også en holder, der både fungerer til smartphones og tablets.

Løbebåndet har også KinoMap, så du kan vælge at løbe en “tur i det fri”. KinoMap gør nemlig at du kan vælge en rute udendørs, som du kan følge på skærmen foran dig.

Specifikationer

 • Størrelse:(L x B x H): 175 x 85,5 x 140,5 cm.
 • Løbeflade: 130 x 44 cm.
 • Vægt: 79 kg.
 • Maksimal personvægt: 120 kg.
 • Maksimal hastighed: 16 km/t.
 • Maksimal stigning 12%.
 • Træningsprogrammer 28 stk.
 • HK: 2

 

Til butik

 

NordicTrack x22i Løbebånd (Bedst PRO valg)

NordicTrack x22i Løbebånd test

Er du på udkig efter det bedste af det bedste, så er NordicTrack X22i Løbebåndet måske noget for dig.

Dette løbebånd findes ofte også i fitness centre, da det er utrolig holdbart og tåle at blive brugt i mange timer i løbet af en dag. Denne unikke incline trainer har nemlig 4.25 HK DurX Commericial pro motor, som er lavet til højintensive træningspas.

Unik stigning

Dette løbebånd fra NordicTrack er ret unikt, da den har en stigning der kan gå helt op til 40% Det giver dig mulighed for utrolig meget variation i din træning.

Med den høje stigning forbrænder du meget mere end du gør normalt, uanset om du går eller løber på løbebåndet.

Løbebåndet kan også lave en hældning på -6%, og det har en maksimal hastighed på 20km/t. Du justerer de forskellige funktioner via de smarte digital quick knapper.

Den innovative løbeplade bruger Reflex Cushioning system, som er stød absoberende. Det giver dig en behagelig træning, som samtidig skåner dine knæ og ryg. Løbebåndet er også lydreduceret, så det ikke larmer unødigt meget.

Vil du gerne kunne høre din ynglings musik mens du træner, så kan du tilkoble din telefon eller tablet til computeren, og derved afspille din ynglings musik mens du løber på løbebåndet fra NordicTrack.

Computer med personlig træner

Computeren på løbebåndet styres via den store 22″ smart touch screen. Med den får du mulighed for at følge med i videoer, og du kan tilkoble en personlig træning, via iFIt Coach plus eller en af de indbyggede workout videoer.

Når du køber denne maskine, så følger der et 1 års gratis familie abonnement med til iFit. Med dette abonnement har du mulighed for at se over 1.500 træningsvideoer, som er filmet over hele verdenen. disse træningsvideoer har 60 forskellige træningsniveauer.

Det kan være alt lige fra en gåtur i skoven, til en gåtur i alperne. Dette er en utrolig god underholdning, og kan være med til at motivere dig yderligere til at træne.

På computerens skærm kan du også følge med i dine data, såsom hastighed, forbrænding, distance og puls. På løbebåndets håndtag har du finder du 2 pulsmålere, som er med til at give dig din nøjagtige puls i løbet af din træning.

Specifikationer

 • Størrelse:(L x B x H): 178 x 100 x 181 cm
 • Løbeflade: 152 x 56 cm
 • Vægt: 186 kg
 • Maksimal personvægt: 135 kg
 • Maksimal hastighed: 20 km/t
 • Maksimal stigning 40%
 • Træningsprogrammer 44
 • HK: 4,25 HK

 

Til butik

 

DraxFit+ Curved Løbebånd (Bedste løbebånd uden motor)

DraxFit+ Curved Løbebånd

Det 2. sidste løbebånd vi har med i vores guide er DraxFit+ Curved løbebånd, som fungerer helt uden strøm. Med dette løbebånd styrer du helt selv hastigheden, da løbebåndet bliver trukket ved af dig selv, når du løber på det.

Det betyder også at der ikke er en maksimal hastighed, så har du behov for at kunne løbe stærkt på dit løbebånd, så kan dette være det rigtige valg for dig.

Naturligt løb

Ønsker du at din løbetræning med at løbebånd er så naturligt som muligt, så er et kurvet løbebånd det rigtige valg for dig. Det giver dig nemlig den mest naturlige følelse af at løbe i udendørs.

Den stødabsorberende løbeflade er desuden rigtig god for dine muskler og led. Derfor kan det være et rigtig godt alternativ til dig der egentlig gerne vil have en så naturtro løbeform, men gerne vil skåne din krop for de hårde stød den modtager på en udendørs løbetur.

Computeren der sidder forrest på båndet giver dig den nødvendige data over din træning. Her får du vist hastighed, distance, tid og forbrændte kalorier. Hvis du vælger at købe et trådløst pulsbælte, så kan du også tilkoble det.

Specifikationer

 • Størrelse:(L x B x H): 163 x 77 x 113 cm
 • Løbeflade: 157 x 44 cm
 • Vægt: 135 kg
 • Maksimal personvægt: 180 kg
 • Maksimal hastighed: Ubegrænset

 

Til butik

 

Odin T8 Løbebånd

Odin T8 Løebånd

Rosinen i pølseenden i vores løbebånd test er T8 løbebåndet fra Odin. Det betyder dog ikke at det er det dårligste af de løbebånd vi har i vores guide.

Tværtimod anses Odin T8 faktisk til at være en af de bedste løbebånd i dens prisklasse, og er du på udkig efter et løbebånd med mange funktioner, så kan Odin T8 være det helt rigtige valg for dig.

Løbebåndet fra Odin har en meget stærk motor, som kan nå helt op på 5 HK, hvilket faktisk er en af de stærkeste i vores test. Den maksimale hastighed er 20km/t, hvilket stiller de fleste løbere tilfreds.

Odin T8 er et perfekt løbebånd til hjemmebrug, da det er et sammenklappeligt løbebånd, så det ikke fylder så meget. Selvom det vejer 89 kg, så er det nemt at flytte rundt på, da det har transporthjul monteret på den.

Er du på udkig efter et løbebånd til hjemmebrug, så anbefaler vi at du kigger efter det er et sammenklappeligt løbebånd, medmindre du har et helt fitnessrum, hvor det kan stå fremme hele tiden.

Løbebånd med Kinomap

Odin T8 har indbygget KinoMap, som er med til at gøre din løbeoplevelse bedre. Kinomap er nemlig med til at give dig flere tusind træningsprogrammer, hvor du ser løberuten for dig på skærmen.

Det kan være en tur op af Alp d’huez, en løbetur på stranden eller noget helt tredje.

Løbebåndet justerer så selv stigningen, ud fra rutens rigtige data. Det gør det utrolig realistisk, og det gør din løbeoplevelse til noget helt andet. KinoMap bliver af flere eksperter betegnet som den bedste app på markedet til denne form for løb.

Du kan læse mere omkring KinoMap her.

Du har mulighed for at indstille 15 niveauer stigning, hvilket du kan gøre mens du løber. Enten via skærmen, eller du kan også bruge “hurtig-knapper”, som sidder ude i højre side. Her kan du vælge imellem niveau 6, 8 og 10.

Computeren har også 12 indbyggede træningsprogrammer, som du kan bruge til at forbedre dit løb. Du har mulighed for at tilkoble iPad eller tablet, hvorved du så kan styre løbebåndet.

Når du har tilkoblet din tablet, så får du også et bedre overblik over dine statistikker og meget andet.

Kan du godt lide at høre musik imens du løber, så kan du også afspille musik over løbebåndets højtalere via et aux-stik. Du kan også lade din iPhone, smartphone eller tablet på løbebåndet, da der også er en usb indgang.

Specifikationer

 • Størrelse:(L x B x H): 180 x 88 x 139 cm
 • Løbeflade: 140x 51 cm
 • Vægt: 89 kg
 • Maksimal personvægt: 150 kg
 • Maksimal hastighed: 20 km/t
 • Maksimal stigning 15%
 • Træningsprogrammer 12
 • HK: 5 HK

 

Til butik

 

Sådan får du mest ud af dit løbebånd

Løbebånd til hjemmebrug

Hvis du er ny på et løbebånd, så har du måske en idé om at du bare kan stille dig op på det og så løbe indtil du ikke kan mere. Og det kan du for den sags skyld også godt gøre.

Men for at få det mest optimale ud af din løbetræning, så er der nogle teknikker og træningsmetoder du kan gøre brug af.

Det første tip er at undgå at træne monotont. Der finder på de fleste løbebånd + og – knapper, som gør at du kan intensivere dit løb.

Enten med stigning eller hastighed, og det er med til at få din puls op. Du kan evt. over en periode på 10 minutter intensivere hastigheden mere og mere, indtil du til sidst rammer din højeste fart.

Denne form for træning kan selvfølgelig godt være lidt hård for dig i starten, hvis ikke du er vant til at træne. Så kan det være en god idé at nøjes med at starte i gåtempo på løbebåndet.

Selv de billige løbebånd har stigning og hastighedsindstillinger, og disse funktioner er med til at gøre din træning mere effektiv – og mere udfordrende.

En anden træningsmaskine der også er god til all-round træning er en romaskine. Du kan se vores guide til den bedste romaskine her.

Sæt dig et mål

Uanset om du er en garvet løber eller skal til at starte med det, så er det en god idé at sætte dig et mål med din træning. uanset om det er at komme til at løbe 3km. eller et maraton.

Et løbebånd giver dig mulighed for at du konstant kan følge med i din distance, hastighed, puls mm. Disse data kan du bruge, så du kan se din fremgang i din træning, hvilket motiverer dig til at træne mere.

De mange indstillinger du får med et løbebånd er med til at hjælpe dig frem mod dit mål.

Varier dine løb

For at din krop kan udvikle sig på bedst mulig vis, så er det vigtigt at du varierer din træning. Din krop har brug for varierede udfordringer, for at den kan udvikle sig.

Den største motivation for løb er en stigende formkurve. Vi vil gerne se resultater af vores arbejde. For at du ser de bedste resultater, så er det vigtigt at du sætter noget variation ind i din træning.

Du skal veksle mellem både lange og korte løb, intensive perioder, intervaller og så selvfølgelig varierede hældninger og tempoture.

Træn din løbeteknik

Når du træner på et løbebånd, så har du et stabilt underlag, samt en kontinuerlig fart. Derfor giver et løbebånd dig også de mest optimale forhold til at træne din løbeteknik.

Det kan være en idé at prøve dit løb af med kortere skridt. Derudover kan du også prøve at skifte din kropsholdning, for at se om du kan finde en anden teknik der passer dig bedre.

Disse muligheder understøtter også det forrige punkt, med at sætte noget variation ind i dit løb.

Husk sikkerheden

Har du ikke prøvet kræfter med et løbebånd før, så er det en rigtig god idé at starter stille og roligt ud. Det kræver også lidt teknik at løbe på et løbebånd, og derfor kan det være en god idé at starte med at gå på det mens du varmer op.

Når du føler dig tilpas og tryg, så kan du prøve at skrue op for tempoet. Pas dog på med ikke at skrue for meget op for tempoet, så du ikke kan følge med.

Når du løber på et løbebånd er det også vigtigt at du ikke løber dig helt tom for energi. Hvis du til sidst ikke kan følge med mere, så kan det ende galt, og du kan ende med at ryge af løbebåndet og komme til skade.

Er du ved at føle at du ikke kan mere, så kan du altid tage fat i håndtagene i siden og løfte dig af, inden du kan slukke maskinen.

Du kan læse mere om tips og træningsmetoder hos ALT, som har lavet en artikel omkring fordelene ved at træne på et løbebånd.

Efter en god omgang træning, kan det været rart med en dejlig omgang massage. Vi har kigget nærmere på 5 af de bedste massagestole på det danske marked. Se vores guide til den bedste massagestol her.

Hvordan vælger jeg det rigtige løbebånd?

Et løbebånd kan være en stor beslutning at tage. Derfor kan beslutningen om hvilket løbebånd du skal købe også godt skabe forvirring.

Har du ambitioner om at skulle løbe meget og over en længere periode, så skal du måske ikke købe et billigt løbebånd, da de billige løbebånd ofte også er dem der ikke holder særlig godt.

Det er svært at sætte et facit på hvilket der er det bedste løbebånd til hjemmebrug, men vi vil dog alligevel prøve at komme med nogle kvalificerede bud afhængig af hvad dine ambitioner er.

Er du nybegynder og ikke ved hvor meget du kommer til at træne endnu, men har ambitioner om at skulle gøre løbetræning til en fast del af din ugentlige rutiner, så vil vi ikke anbefale dig at gøre et alt for billigt løbebånd.

Dog skal du heller ikke ud og koste en formue efter det, da det kan være lysten til løb frafalder igen efter en periode.

Her vil vores bedst til prisen være relevant for dig, da du får et rigtig godt løbebånd til en pris der er til at betale for de fleste.

Løber du allerede og går lidt op i det, så anbefales det at du går efter et løbebånd som er lidt mere robust og kan holde til lidt mere. Her anbefaler vi vores “Bedst i test” løbebånd, som er et godt allround løbebånd af god kvalitet.

Hvis du er den seriøse løber, og kun vil have det bedste af det bedste, så er vores PRO valg det rigtige for dig. Dog skal du forvente at løbebånd af den kvalitet selvfølgelig også koster noget mere.

Hvis du er overvægtig, så sk al du også kigge efter et løbebånd, hvorved den maksimale personvægt ikke er for lav.

Hvis du modsat er en utrolig god løber, og gerne vil løbe med høj hastighed, så skal du selvfølgelig kigge efter et løbebånd hvor at tophastigheden ligger som minimum på 18 km/t.

De fleste løbere vil dog nemt kunne stille sig tilfreds med løbebånd der har en noget lavere tophastighed.

Vedligeholdelse af dit løbebånd

Uanset om du køber et billigt løbebånd eller et dyrt, så skal det vedligeholdes. Løbebånd skal ligesom så mange andre ting, vedligeholdes for at de fungerer korrekt, og at de ikke går i stykker med tiden.

En af de største faktorer til at løbebånd går i stykker er simpel rengøring.

Snavs og skidt er en dårlig kombination med sved, da det danner pletter og til sidst kan sætte løbebåndet ud af funktion.

Derfor er det vigtigt at du hver gang du har brugt dit løber sørger for at tørrer sved af det. Derudover så er det også en god idé at tørrer det af, da et løbebånd kan være en bakteriebombe.

Derudover er det også en god idé at du tjekker op på maskinen fungerer som den skal.

Kører løbebæltet ordentligt? Sidder der nogle løse dele? – Er det tilfældet, jamen så få det ordnet inden du bruger løbebåndet, da du ellers kan komme alvorligt til skade, hvis løbebåndet sætter ud mens du løber på det.

Det er også en god idé at tjekke løbebæltet en gang om ugen, selvom det kører optimalt. Der kan nemlig godt være slidtage på det, uden at du kan mærke det.

Bæltet skal være helt centreret på løbebåndet, ellers kan der hurtig opstå slidtage på de områder hvor det kører skævt. Det må ikke gnide på nogle af siderne.

Som nævnt før så kan et løbebånd være et rigtig godt sted for bakterier at opholde sig. Derfor er det også en god idé at støvsuge løbebåndet en gang om ugen, hvor du i samme ombæring også støvsuger dit løbebånd.

Du behøver ikke støvsuge “inden i” løbebåndet. Det anbefales kun at gøre det en gang om året ca.

Nogle løbebånd skal også smøres under løbebæltet. Der gøres alt efter hvor meget du benytter dit løbebånd.

 • Brugere der benytter løbebåndet i mindre end 3 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 6 måned.
 • Brugere der benytter løbebåndet i 3-5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 3 måned.
 • Brugere der benytter løbebåndet i mere end 5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 2 måned.

Hvad får du ud af træning på et løbebånd?

Et løbebånd kan både bruges til gang og løb, hvilket er de mest naturlige bevægelsesmønstre som vi mennesker har. Løb er samtidig en af de discipliner hvorved at vi mennesker forbrænder flest kalorier hurtigst.

Denne kombination gør et løbebånd utrolig velegnet til dig uanset om du har ambitioner om at tabe dig eller blot at komme i bedre form.

Når du træner på et løbebånd så er det hovedsageligt dine ben du træner. Dog får du ryg- og mavemuskulatur også glæde af dit hårde arbejde, da disse muskelgrupper også arbejder når du løber.

Den vigtigste muskel af alle – hjertet – bliver også trænet meget når du træner på en løbemaskine. Eksperter siger desuden at du skal træne 30 minutter om dagen, for at forbedre dit hjerte og din blodcirkulation.

Når du træner dit hjerte, så forbedrer du også din udholdenhed, og det gør at du kan løbe længere og længere – uden at blive forpustet.

Løbebånd priser

Løbebånd fås i mange forskellige prisklasser. Derfor kan det ved en god idé at læse en guide først for at finde ud af hvilket et der passer til dine behov. Køber du for billigt, så vil du hurtigt miste motivationen for at træne på et løbebånd.

Modsat kommer du til at købe for dyrt, så får du mere end du har brug for, hvilket kunne have været sparet.

Vi vil dog altid anbefale at kvalitet bliver prioriteret fremfor pris, da et løbebånd af lav kvalitet også kan resultere i skader.

Vi håber at denne løbebånd test har været med til at danne dig et overblik over hvilket løbebånd du skal vælge. Der findes et hav af løbebånd udsalg og billige løbebånd, men det handler ikke altid om at købe det billigste, men det derimod det bedste løbebånd til dig.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Løbebånd test

Hvilket løbebånd er det bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere på 5 af de bedste løbebånd til hjemmebrug og til professionelt brug.

Vi har ud fra parametre såsom kvalitet, komfort, funktioner, pris, garanti og handelsbetingelser fundet frem til en vinder af de 5 løbebånd. Vinderen af vores løbebånd test er Sole F63 Løbebånd.

Hvilket løbebånd er bedst til prisen?

Vi har også kigget nærmere på hvilket løbebånd der er bedst til prisen. Vi har vurderet at Kettler Sprinter 2.0 Løbebåndet er et rigtig fint løbebånd, som kan købes til en fornuftig pris, og derfor kårer vi det som “bedst til prisen”.

Hvorfor købe et løbebånd?

Der kan være rigtig mange gode grunde til at købe et løbebånd. Først og fremmest så giver det dig mulighed for at løbe hver dag, uanset vejret eller hvilket tidspunkt du vil løbe på. Derudover så giver et løbebånd dig også mulighed for at være mere detaljeret med din løbetræning.

På et løbebånd har du også nemt mulighed for at justere stigning og hastighed efter dine behov. De fleste løbebånd er desuden også stødabsorberende, hvilket er godt for dig der har dårligere knæ og led.

Hvad koster et løbebånd?

Pris og kvalitet hænger sammen når vi taler løbebånd. Er du på udkig efter et godt løbebånd, så skal du forvente at betale omkring 10.000-12.000 kr.

Går du meget op i løbetræning, og ønsker kun det bedste af de bedste, så findes der også løbebånd til dig. Her skal du dog forvente at skulle betale på den anden side af 25.000 kr.