massagestol test

Når du skal købe en ny massagestol, så er der mange ting der skal tages i betragtningen, inden du vælger hvilken model der er den rette for dig.

Sundhed har i mange år været et område med stor fokus for mange danskere, og flere og flere går op i deres krops helbred.

Det er også en af grundene til, at en massagestol kan være et rigtig godt valg for dig, hvis du vil gøre noget ekstra godt for din krop.

Massagestole kan nemlig være med til at lindre smerter, spændinger og hævelser i din krop, samtidig med at det er god restitution.

Når du vælger at investere i en massagestol, så skal du se det som en langtidsinvestering, da den gerne skulle holde i mange år.

Derved slipper du også for at betale til en massør i tide og utide fremadrettet. Mange af modellerne kan nemlig massere stort set hele din krop.

Hvis du tidligere har gået til massør eller kiropraktor, så ved du måske hvor stressende det kan være, at skulle få det til at passe ind i en ellers stram kalender, og være afhængig af transport til og fra stedet.

Med en massagestol så slipper du for alt dette, og har du først anskaffet dig en, kan du få en omgang massage på alle døgnets timer, endda uden at skulle betale for det.

Når du skal vælge en massagestol, så er der stor forskel på pris. Det er både design, kvalitet og funktioner der har indflydelse på det.

Hvad kan en bedst i test massagestol?

En bedst i test massagestol kan rigtig mange ting idag, og producenterne bliver ved med at udvikle på de forskellige stole.

De fleste kender følelsen af at få en massage, hvor man næsten falder i søvn, fordi det føles så rart, men udover det, så hjælper en god massagestol dig også med, at udskille dine affaldsstoffer i kroppen.

Derudover sætter en massagestol gang i din blodcirkulation, hjælper kroppen med at restituere – eksempelvis efter træning, blødgør muskler, stimulere dit nervesystem og sidst men ikke mindst, så giver den dig større velvære og fornyet energi.

Vi har i denne massagestol test kigget nærmere på 5 af de bedste massagestole der er på markedet i Danmark for tiden.

Uanset om du er på udkig efter et godt massagestol tilbud, eller er på udkig efter noget specifikt, så har du mulighed for at finde det i denne guide.

Vælger du en af disse modeller, så kan du være sikker på du får din massagestol brugt.

Vi har i denne guide kigget nærmere på disse 5 massagestole

IWAO Jasmin 2D (Bedst i test)

massagestol test

Jasmin 2D fra IWAO har et smukt og funktionelt design, og samtidig giver den dig en massage i høj kvalitet.

Denne massagestol har mange ekstravagante funktioner, såsom zero gravity, varmeterapi, luftryksmassage osv.

Det er alt sammen er med til at give dig en helt fantastisk massage.

Massagestol med mange funktioner

Jasmin 2D stolen fra IWAO har blandt andet en funktion der hedder zero gravity. Denne funktion har 3 forskellige indstillinger, som du kan justere imellem 127 grader og 160 grader.

Det gør at du får den perfekte hældning, når du ligger i massagestolen.

Massagestole der har denne funktion giver dig følelsen af at være vægtløs, da du ligger i din helt naturlige position. Din vægt er perfekt fordelt, så der ikke er nogen punkter du støtter mere på end andre.

Det gør at dine knæ er i samme højde som dit hjerte, og det giver den perfekte ergonomiske position, og er ideel til at nyde din massage, da trykket på din krop, og specielt ryg, bliver minimalt.

Stolen har desuden også en zero space teknologi. Zero space teknologien gør, at den ikke fylder særlig meget, i forhold til de massagestole som ikke har det. Stolen kræver blot 15 cm plads bag ved den, så den kan glide op og ned uden besvær med at støde på væggen.

En anden ting der er værd at fremhæve er, at stolen også har en smart body scanner. Den scanner din krop intelligent, og er med til at sikre at alle indstillingerne i stolen er perfekt tilpasset dig.

Ikke mange massagestole når op på samme niveau til denne pris, og derfor har vi også valgt, at kåre den til bedste massagestol i denne test.

Specifikationer

 • Massage: Lufttryksmassage, manuel massage, guasha massage af fodsål, 2D massage.
 • Varmeterapi (Infrarød)
 • Zero gravity
 • Zero space
 • Intelligent kropsscanning
 • Automatisk fodstøtte
 • refleksterapi

 

Til butik

 

Ogawa MySofa Espresso (Bedst til prisen)

massagestol test

Denne massagestol fra OGAWA er fremstillet i et yderst lækkert design, og passer ind i de fleste moderne familiers hjem.

Man kan tydeligt se at OGAWA har tænkt meget på stolens design da de har lavet denne flotte model.

Men stolen kan meget mere end bare at se godt ud. Den kommer med nogle top moderne egenskaber indenfor massage.

Billig massagestol med meget udstyr

Selvom dette er en af de billige massagestole, i denne test, så kan den stadig utrolig meget, og har en masse egenskaber.

Denne massagestol er blandt andet udstyret med surround højtalere, så du kan nyde alt lige fra en lydbog til musik, mens du bliver masseret af stolen. Det hjælper selvfølgelig ikke direkte til en bedre massage, men det kan hjælpe dig til at slappe mere af i kroppen.

Selvom den står til den laveste pris i denne guide, så får du utrolig meget for pengene med denne massagestol.

Har du små børn, så kan en massagestol måske være for voldsom. Der kan vi i stedet anbefale en sansegynge. Du kan se vores guide til at finde den bedste sansegynge her.

Specifikationer

 • Farver: Espresso, Ashwood og sort.
 • Massageteknikker: 5 stk. (Æltende, trykkende, klappende, bankende, shiatsu)
 • Zero gravity
 • Zero space
 • Surround højtalere
 • 4 automatiske massageprogrammer: dybdegående massage, nakke & skulre,, form & og facon, og afslapningsmassage.

 

Til butik

 

Ogawa Master Drive 4D Plus Espresso (Bedste luksus valg)

Massagestol bedst i test

Masterdrive fra OGAWA er en yderst luksuøs massagestol, hvor der ikke er sparet på noget. Stolen kommer i et yderst lækkert design, som er meget moderne.

Det vigtigste fundament i massage er nøjagtighed. OGAWA har udviklet en helt ny teknologi, der hedder M5 GEN, og det gør at stolen er yderst nøjagtig når den masserer.

Den avancerede teknologi gør, at både bevægelse og berøring under massagen er yderst præcis, og derved skræddersyer stolen massagen efter lige præcis dig og din krop.

Unik 3D knæmassage

Denne stol har en unik 3D knæmassage. 3D knæ massagen kan give dig, som den eneste massagestol i verden, massage i og omkring dit knæ.

Med stolens strategisk placerede og opvarmede airbags, kan du roligt nyde en dejlig massage, der går helt fra dine knæ og ned til dine fodsåler.

Har du dårlige knæ, eller bare ømme muskler omkring knæet, så mærker du hurtigt forskel efter en 3D knæ massage. En 3D knæmassage kan også hjælpe med restitution efter genoptræning af knæ.

Du kan læse mere omkring hvordan knæsmerter opstår, og hvordan du kan undgå dem her.

Specfikationer

 • 4D Massage
 • Farver: Espresso, Fox Red, Grey, Sort
 • 36 Akupunkturpunkter
 • 23 automatiske programmer
 • 4 hurtig start programemr
 • Varmeterapi
 • lysterapi
 • Præcis skanning og analyse af krop.
 • 500 manuelle indstillingsmuligheder

 

Til butik

 

Galaxy X (Det kompromiløse valg)

shiatsu massage

Galaxy massagestolen er noget af det vildeste vi nogensinde har set, og kan ikke sammenlignes med nogle af de andre stole. Her er der ikke gået på kompromis med noget som helst.

Denne massagestol er spækket med udstyr og er klart den bedste massagestol vi har i denne anmeldelse – Måske endda den bedste massagestol vi nogensinde har set.

Stolens design minder meget om Arne Jacobsens ægget, som er meget populært i de nordiske lande, og passer derfor godt ind i de moderne danske hjem.

World of Comfort har virkelig tænkt på alt, da de designede denne massagestol, og det kan tydeligt ses.

Du kan blandt andet oplade din telefon via den trådløse oplader der er i ærmet. Der er også USB-port, surround højtalere og et betjeningspanel på stolen.

Nyudviklet massageteknologi

Denne WOC massagestol, Galaxy X model, er udviklet med en helt ny teknologi inden for massagestole.

Den nye teknologi gør det muligt at massere flere forskellige steder på kroppen på samme tid. Dette er en teknologi, som ikke før er set indenfor massagestole.

Det betyder at du med denne stol kan få masseret hele kroppen på samme tid.

Som før nævnt så er dette en stol fra den helt øverste hylde. Den er egnet til dig der ikke går på kompromis med noget som helst. Derfor får den også uden tøven titlen som det kompromisløse valg i denne guide.

Specfikationer

 • Zero Gravity
 • Massage af hele kroppen på en gang
 • Lufttryksmassage
 • 5 massagetyper (Almen, kneading, synkroniseret, tapping og shiatsu)
 • Surround Højtalere
 • USB Stik
 • Trådløs oplader til telefon

 

Til butik

 

Sky plus Chaiselong (Det moderne valg)

shiatsu massage

Rosinen i pølseenden er her denne Sky Plus CHaiselong massagestol. Den skiller sig ud på flere områder sammenlignet med flere andre massage stole.

Ønsker du dig en massage stol, men synes at den fylder meget, eller måske ikke passer ind i dit hjem, så er denne massagestol et godt alternativ for dig.

Tysk kvalitet, skandinavisk design

Stolen er produceret i Tyskland, og der er de kendt for at fremstille massagestole i høj kvalitet, og denne model er bestemt ikke en undtagelse.

Stolen er er utrolig stilren, og kan fås i farver hvid, sort, brun, beige, rød og mørkeblå. Der er lidt til en hver smag.

Det er den eneste vi har i vores guide som ikke har noget armlæn.

 • Tysk produceret
 • Moderne design
 • Fås i flere farver

 

Til butik

 

Har massagestole en effekt?

Det korte svar er ja. Der er lavet rigtig mange undersøgelse på dette område, og alle sammen bekræfter, at massagestole har en gavnlig effekt mod fysiske skavanker, såsom smerter og stive led.

Men faktisk er det ikke det eneste at en massagestol kan hjælpe imod. Flere studier har nu også bekræftet, at massage kan hjælpe imod stress og depression.

Hvis du har prøvet at få god massage før, så ved du sikkert også godt hvor afstressende det føles.

Derfor er der også flere og flere arbejdspladser der investerer i en massagestol til deres ansatte.

Stressforeningen i Danmark anslår at der er mellem 400.000-500.000 danskere som har daglige symptomer på stress, og det er både dyrt for arbejdspladsen, men også for samfundet.

En massagestol er specielt god til dig, der måske ikke kan lide at blive berørt af andre, da det hurtigt kan få den modsatte effekt.

Har du problemer med ondt i ryggen, så kan en massagestol også være med til at lindre smerten. Dog skal det siges at det selvfølgelig helt afhænger af, hvad der er galt med din ryg.

En massagestol kan ikke hjælpe med alle former for ondt i ryggen.

Det kan være en god idé at vende det med din læge, inden du benytter dig af en massagestol til din dårlige ryg.

Hvis du lider af dårlig ryg, så kan det også være en god idé at kigge på hvilken seng du sover i. En god kontinentalseng kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn. Du kan se vores guide til den bedste kontinentalseng her.

Er økonomien lidt presset, så kan det være en god idé at kigge efter en god boxmadras i stedet, da de typisk er lidt billigere. Vores guide til den bedste boxmadras finder du her.

Massagestole hjælper kroppen af med affaldsstoffer

Din krop får i løbet af en almindelig arbejdsdag mange spændinger og tryk, hvis du har en ensformet arbejdsdag.

Det kan nemt gøre at dine muskler føles stive og ømme, og foregår dette over en længere periode, så kan der hobe sig op affaldsstoffer i musklerne.

Det er der ikke noget farligt i, da det er ganske naturligt. Din krop leder selv affaldsstofferne væk ved dit lymfesystem og blodcirkulationen i din krop.

Men hvis du vælger at benytte dig af en massagestol, så hjælper du din krop med at fremskynde denne process, da du ved hjælp af massagen blødgøre musklerne. Dertil påvirker det også dit lymfesystem til at lede affaldsstofferne væk.

Dit lymfesystem er afhængig af at du bevæger din krop, da det modsat dit blod ikke cirkuleres rundt i kroppen. Her kan en massage stol virkelig gøre en stor forskel.

Du kan læse mere omkring hvad massage gør ved din krop her.

Hvad er en god massagestol pris?

Det er svært at sige hvad en god pris på en massagestol er. Det afhænger helt af hvad du skal bruge den til, hvad du har af præferencer, samt kvaliteten og funktionerne den besidder.

En ting er dog sikkert: Går du jævnligt til massør, eller får du måske massage af en ven eller ægtefælle, så er det en god idé at undersøge om det måske kan betale sig, at investere i en massagestol i stedet.

Hvis du idag går til massør, så ved du sikkert også at det ikke er billigt. En times behandling kan nemt koste fra 5-600 kr, hvilket hurtigt kan blive dyrt, hvis du gør det regelmæssigt.

Det kan også være, at du får din ægtefælle eller ven til at massere dig. Dette frarådes dog på det kraftigste, da personen kan risikere at gøre mere skade end gavn.

Uden viden om hvordan du skal massere, så kan du komme til at skubbe en nerve i klemme eller lignende, hvilket kan gøre utrolig ondt, og kan påvirke din bevægelsesevne i et godt stykke tid.

Hvis du vælger at købe en massagestol, så vil du fremover ikke skulle tænke på planlægning af næste massagebesøg og selvfølgelig udgifterne hertil. Dertil skal det siges at en massagestol aldrig bliver træt af at massere dig, og den kan gøre det på alle døgnets 24 timer.

Du kan se mere omkring hvad en massagestol kan gøre for dig i videoen her.

 

Konklusionen må være, at uanset om du i dit daglige arbejde sidder ved computeren, bag rattet i din arbejdsbil eller knokler en vis legemsdel ud af bukserne på byggepladsen, så kan en massagestol være med til at afstresse dig, både fysik og psykisk.

Igennem massage kan du hjælpe din krop med at komme i form igen, og det giver dig meget mere velvære i din hverdag.

Vi håber at denne massagestol test har været med til at danne et overblik for dig, så du kan vælge den massagestol som passer bedst til dine behov.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken massagestol er den bedste i testen?

Vi har i denne guide kigget nærmere på nogle af de bedste massagestole der er på markedet i Danmark. Ud fra parametre såsom kvalitet, funktioner, brugervenlighed samt brugeroplevelse har vi fundet frem til en vinder. Vinderen af denne massagestol test er IWAO Jasmin 2D.

Hvilken massagestol er bedst til prisen?

Massagestole kan være dyre. Dog har vi også fundet en massagestol frem, som er mere budgetvenlig end de andre, uden at gå alt for meget på kompromis med kvaliteten. Vinderen af vores “Bedst til prisen” er Ogawa MySofa.

Hvad koster en massagestol?

Der er utrolig stor forskel på priserne på massagestole. Priserne afhænger selvfølgelig af ting som kvalitet og funktioner. I denne guide koster vinderen af vores test i skrivende stund 24.995 kr. Vinderen af titlen bedst til prisen koster 14.995 kr. Har du dog nogle helt særlige krav til din massagestol, så kan du dog godt forvente at skulle betale noget mere.

Hvorfor købe en massagestol?

En massagestol kan både benyttes derhjemme, eller på en arbejdsplads. Faktisk er mange arbejdspladser begyndt at investere i massagestole til deres medarbejdere. En massagestol sørger nemlig for at løsne op i muskler og led, så medarbejderne undgår spændte muskler, stiv nakke samt træthed. Disse ting kan nemt koste sygedage, som måske kunne være undgået med en massagestol.