El cykler til salg

I Danmark er vi blevet miljøbevidste, og det smitter selvfølgelig af på vores transportmidler. Elcykler er blevet utrolig populære i løbet af de sidste par år. Med en elcykel kan du nemt komme fra A til B på en miljøvenlig og let måde. Elcyklen er kommet for at blive, og den sørger for du altid har medvind på cykelstierne.

Elcyklen er et enormt populært transportmiddel, uanset om det er til bykørsel eller til længere distance uden for byen, da de gode elcykler faktisk kan køre over 100 km på en opladning.

Vi er i Danmark en cykelnation, og salget af elcykler er da også eksploderet de senere år, og derfor kan det være svært som forbruger at finde lige præcis den cykel der passer bedst til dig.

Derfor har vi lavet denne test af elcykler, som gerne skulle hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du skal købe den rigtige elcykel for dig.

I denne guide har vi kigget nærmere på både herre og dame elcykler.

Vi har følgende el cykler med i denne guide:

Specialized Turbo Vado 4.0 dame og herre 2021

elcykel herre testvinder specialized Turbo Vado herre

Den første elcykel vi har med i vores elcykel test, er denne el damecykel fra Specialized. Specialized er kendt for at have nogle af de mest pålidelige, lydløse, kraftfulde og glidende motorer indenfor elcykler, og motoren på denne model er ingen undtagelse.

Denne model kommer med deres specialdesignede software til motoren, som forstærker dine tråd i en meget naturlig og glidende overgang.

I Vores guide har vi kåret denne til at være den bedste elcykel med centermotor, og den giver dig rigtig mange kilometer hver dag.

På en opladning, har du mulighed for at blive hjulpet godt på vej over 123 km, hvilket er mere end rigeligt for de fleste. Du kan nemt følge med i hvor meget strøm der er på elcyklen, på state of charge display’et.

Producenten bag

Specialized som er producenten bag disse elcykler er et stort og anerkendt mærke i cykelverdenen, som blev grundlangt tilbage i 1974.

De startede dog først med at producere cykler i 1981. De første par år producerede de blandt andet dæk, som de også stadig gør i dag.

De er blandt andet sponsor for nogle af de helt store cykelhold i verdenen, og et hold som Bora-Hansgrohe, som den 7 dobbelte vinder af den grønne trøje i Tour de France Peter Sagan kører på, er nærmest blevet et synonym med Specialized cykler.

Specialized er også kendt for at lave mountainbikes af højeste kvalitet, og det er da også Specialized mange af de bedste i verden benytter sig af. Specialized var de første der udviklede cykler der kunne køre i grus, nemlig mountainbiken.

Denne 2020 model fra Specialized er en elcykel fra øverste hylde, og den vil med garanti være med til at gøre dine cykelture meget sjovere fremover.

Specifikationer

 • Farver: Grøn, sort, sølv (Herre) – Cast Umber, sort og sølv (Dame)
 • Stel: Aluminium
 • Årgang: 2021
 • Gear: 10 stk.
 • Udvendige gear
 • Skivebremser
 • Centermotor
 • Maksimal hastighed 25 km/t
 • maksimal rækkevidde: 123 km

Damer
 

Til butik

 
Herrer
 

Til butik

 

Mustang Dagmar Electric elcykel 7 gear (Bedst til prisen – Dame)

Mustang Dagmar Elcykel test

Grundet øget interesse er Mustang Dagmar Electric elcykel 7 gear desværre udsolgt på ubestemt tid. Vi har i den forbindelse undersøgt markedet, og fundet frem til den bedste tilsvarende erstatning.

Vi anbefaler istedet for denne Mustang Urban elcykel med 7 Shimano Nexus-gear.

Mustang Urban er med sin rækkevidde på op til 90 km pr opladning et rigtig godt alternativ, da den fås til en fornuftig pris.
 

Til butik

 
Vi har i denne guide også kigget nærmere på de elcykler på markedet som ikke koster en bondegård. Vi har valg at kåre den bedste kvindelige elcykel til prisen til at være Mustangs’s Dagmar elcykel med 7 gear.

Mustang Dagmar er, trods den lave pris en meget moderne elcykel, som har en rækkevidde på op mellem 45-90 km på standard batteriet der følger med.

Efter en god lang cykeltur, så kan det være rart at komme hjem til en omgang massage. Se vores guide til de 5 bedste massagestol, i vores massagestol test her.

Dansk producent bag

Mustang, som er firmaet der har produceret denne cykel, er ejet af Coop selv, som har eksisteret i mange år. Coop har faktisk siden 1866 produceret cykler, og deres mange års erfaring kan tydeligt ses – Også på kvaliteten af deres cykler.

Måske kender du allerede Mustang idag, da det er en af de mest populære cykelproducenter herhjemme i Danmark.

Det betyder også at de skal holde deres gode navn vedlige. Derfor har de både design og funktionalitet i øjemed når de producerer deres cykler.

Cykler fra Mustang er meget stabile hverdagscykler, som giver dig en høj komfort, uanset om du vælger en af deres elcykler, retrocykler eller racercykler.

Alle Cyklerne i denne model er lavet af aluminium, for at holde vægten nede. Batteriet kan lades op på mellem 4-6 timer.

Specifikationer

 • Farver: Sort
 • Stel: Alu
 • Vægt: 21,5 kg.
 • Fodbremse
 • 7 indv. gear
 • Maksimal hastighed: 25 km/t
 • Maksimal distance: 90 km

 

Til butik

 

Mustang Christian Electric elcykel 7 gear (Bedst til prisen – Herre)

Mustang Christian elcykel

Vi har også kigget nærmere på den mest budgetvenlige elcykel til herre, uden at du går på kompromis med det essentielle.

Mustang’s Christan elcykel er designet i et klassisk look, og er er du på udkig efter en cykel, der kan gøre din hverdag nemmere, så kan denne billige model være noget for dig.

Christan cyklen er forhjulstrukket, og har  et kraftigt 36V batteri på 11,6Ah. Når du cykler på Mustang’s Urban model, så bestemmer du selvfølgelig selv hvor meget motorhjælp du ønsker.

Du kan nemt følge med i hvor hurtigt du kører, da display’et, som har baggrundsbelysning, nemt og overskuet giver dig de nøjagtige km/t du cykler.

Køreglæde i top

Cyklen har et utrolig dejlig og blødt sæde, samt ergonomiske greb, som giver dig en høj komfort når du cykler på den. Derudover medfølger der også for- og baglygte, som er integreret.

Det kraftige batteri som medfølger kan hurtigt lades op. For at lave en fuld opladning bruger batteriet mellem 4-6 timer. Ønsker du at tilkøbe en forkurv, så kan der kun bruges en med quick release.

Køber du denne el-cykel igennem Coop, så får du 25 års garanti på stellet, og cyklen leveres 95% samlet.

Specifikationer

 • Farver: Sort
 • Stel: Alu
 • vægt: 21,5 kg.
 • Forhjuls bremse og fodbremse
 • 7 indvendige gear
 • Display
 • Maksimal batterilængde: 90 km.

 

Til butik

 

Kildemoes Retro

Kildemoes Retro Elcykel pris

Kildemoes er et af de danske cykelproducenter som stort set alle danskere kender. Retro Shimano modellen her er en komfortabel dame cykel, som giver dig en god kørestilling, når du cykler på den.

Elcyklen benytter sig af Shimano Steps 5000 elsystem, og den stærke centermotor hjælper dig nemt igennem cykelturen, uanset om den skal bruges til bykørsel eller ude i det fri.

En centermotor giver en god balance i cyklen, og det tynde batteri, som sidder under bagagebæret er på 11,6Ah, hvilket giver dig en maksimal rækkevidde på op til 100 km pr opladning.

Klassisk dansk design

Det danske klassiske design går igen på denne cykel, og du har mulighed for at vælge cyklen i forskellige farver, alt afhængig af hvad du foretrækker.

Cyklen har 7 indvendige gear, som nemt kan betjenes via håndtaget. Du bremser cyklen via fodbremse eller via håndbremsen, som bremser via en v-bremse foran.

Vil du gerne igang med at dyrke motion, men vil du helst undgå det dårlige danske vejr? Så kan en motionscykel være noget for dig. Se vores guide til de 5 bedste motionscykler her.

Historien bag Kildemoes

Som nævnt før, så er der ikke mange i Danmark der ikke kender til Kildemoes. Historien starter faktisk helt tilbage omkring 2. verdenskrig, hvor Børge Kildemoes begyndte at producere cykelstel i 1942.

Den 22 årige cykelproducent startede hjemme i sin egen kælder med at lave cykler. Dog var det svært at få fat i de rigtige midler under krigen, og derfor var den første tids produktion hovedsageligt ombygning af voksencykler, som blev tilpasset til børn.

Børge Kildemoes fortsatte i mange år i sin egen kælder, indtil 1959, hvor han flyttede stelproduktionen til det gamle mejeri i Nr. Lyndelse, som ligger lidt syd for Odense.

Her blev der i starten kun produceret cykelstel, som blev solgt videre til større grossister.

I starten af 60’erne begynder Kildemoes dog selv at producere komplette cykler og knallerter, hvor der både blev eksporteret til Norge og Sverige. Navnet dengang var BKC, som stod for Børge Kildemoes Cykler.

Produktionen af Kildemoes cykler fortsatte i Nr. Lyndelse helt frem til 2010, hvor at nye ejere valgte at flytte produktionen til Sverige, Frankrig og fjernøsten.

Kildemoes har dog stadig 20 mand ansat i den danske afdeling, og det er da også stadig her at cyklerne bliver designet og defineret, og derfor har de stadig det klassiske danske look, som vi husker dem.

Specifikationer

 • Stel: Alu
 • Vægt: 24,7 kg.
 • Forhjuls bremse og fodbremse
 • Geartype: Indvendige gear
 • Gear: 7 stk.
 • Display: Shimano LCD skærm
 • Batteri: 11,6 Ah.
 • Maksimal rækkevidde: 140 km.
 • Lav indstigning
 • Lås medfølger
 • Lys medfølger
 • Kurv medfølger

 

Til butik

 

Scott Contessa Aspect eRide 20 el-mountainbike

Scott Contessa Aspect eRide 20 el mountainbike

Denne el-mountainbike fra Scott er en utrolig stilren og lækker cykel, der ikke går på kompromis med motorens ydeevne.

Kombinationen af det smidige og elegante stel sammen med den kraftige motor giver dig en høj komfort, hvor du kan cykle i flere timer uden at det bliver et problem for dig.

Scott Contessa Aspect eRide 20 elcyklen kommer i et moderne sporty look. Cyklen er matsort og orange. Kayza er kendt for deres høje kvalitet af cykler, og denne er ikke nogen undtagelse. Cyklen har hele 9 gear, og er udstyret med 28″ hjul.

Kraftig motor

Den kraftige el-motor fra Bosch giver dig en rigtig god assistance, samtidig med at den har en utrolig lang rækkevidde. Derved kan du kører flere timer i skoven, uden at den løber tør for strøm.

El-motoren giver dig nemlig præcis den hjælp du har behov for, så du både kan komme hurtigt frem i modvind eller op ad en bakke.

Specifikationer

 • Stel: Alu
 • Vægt: 23,4 kg.
 • Forbremse: Hydraulisk skivebremse Shimano BR-MT200
 • Bagbremse: Hydraulisk skivebremse
 • Geartype: 11 udvendige gear
 • Display: Purion Display
 • Batteri: Bosch PowerTube 500Wh

 

Til butik

 

Gazelle Arroyo C7+ HMB 2021

Gazelle Arroyo C7 hmb elcykler tilbud

Den sidste elcykel i vores guide er Gazelles Arroyo C7+ HMB 2021 model. Arroyo C7+ har været populær blandt mange danske cyklister de sidste mange år, og deres 2021 model er da også en af de bedste elcykler på markedet.

Er du på udkig efter at købe en elcykel med en stærk motor, som kan give dig den ekstra hjælp på cykelturen, uanset om det er op af en bakke eller det blot er for at komme hurtigere rundt i byen, så kan denne cykel være lige noget for dig.

Cyklens komfortdesignede stel er med til at gøre cyklen til en yderst attraktiv hverdagscykel, uanset om du skal bruge cyklen til og fra arbejde, eller blot ned for at handle.

Den er meget robust og komfortabel, samtidig med at motoren er meget stærk, og derfor kan den klare det meste.

Støjsvag motor fra Bosch

Motoren på elcyklen kan som nævnt klare det meste. Den er produceret af Bosch, som er kendt for at lave nogle af de bedste motorer til elcykler på markedet.

Du kan nemt styre hvor meget assistance motoren skal give dig ved hjælp af de individuelle niveauer. Den maksimale hastighed for motoren er 25 km/t, hvilket er rigelig for de fleste. Motoren er en af de mest støjsvage motorer der findes i denne prisklasse.

Elcyklen er udstyret med Shimano’s Nexus 7 gearsystem, som gør at du både kan træde i pedalerne imens du skifter gear.

Specifikationer

 • Stel: Alu
 • Vægt: 26,5 kg.
 • Bremser: Magura HS11 / Magura HS11 – Magura HS11 (Fodbremse og håndbremse)
 • Gear: 7
 • Geartype: Indvendige gear
 • Batteri: Bosch 30 Active Line Plus – 50 Nm
 • Lav indstigning
 • Maksimal rækkevidde: 75 km.

 

Til butik

 

Hvorfor vælge en elcykel?

el cykel pris

Der er efterhånden rigtig mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge en elcykel fremfor et andet transportmiddel.

Salget af elcykler er da også eksploderet i Danmark over de sidste par år, hvilket du kan læse mere om i BT’s artikel her.

En elcykel er et rigtig godt alternativ til bilen, hvis du kører rundt i byen. Det er en meget grønnere løsning, så hvis du går op i miljøet, så er det helt klart det rigtige valg.

Tilbage i 2019 fik Vejdirektoratet lavet en undersøgelse igennem KANTAR, hvor de adspurgte elcyklister har nævnt har svaret på spørgsmål omkring hvorfor de har valgt at bruge en elcykel.

Næsten 50% af de udspurgte har faktisk udskiftet deres bil med en elcykel, simpelthen fordi at det er mere tidsbesparende i storbyen. Har du bil skal du tage hensyn til trafik, myldretid og parkeringsmuligheder.

En anden god grund til at vælge en elcykel kan være at den giver mere motion end en almindelig cykel.

Det lyder måske lidt skørt, men det skyldes at med en elcykel er du mere tilbøjelig til at tage længere cykelture, samtidig med at du også vælger elcyklen oftere end en almindelig cykel.

Elsker du også at komme ud og få frisk luft, men måske ikke ønsker at cykle hele tiden? Så kan det metaldetektor jagt måske være noget for dig. Se vores guide til de 5 bedste metaldetektorer her.

Elcykler er med til at mindske CO2-udledning

Det er nok de fleste der har regnet ud at elcykler forurener meget mindre end biler. Elcykler kan faktisk være et af de bedste alternativer til at nedsætte CO2-forureningen i trafikken.

Transportministeren har blandt andet udtalt følgende til Tv2 omkring valget af elcykler fremfor biler:

-Det er rigtig godt, at elcyklen formår at trække så mange trafikanter ud af bilen og over på cykelstierne. Ikke alene får man mere motion på en elcykel, men det er også en langt mere klimavenlig løsning.

På den måde viser undersøgelsen, at elcykler er en del af nøglen til at mindske CO2-udledningen fra biltrafikken, og at de kan spille en vigtig rolle i forhold til at fremme en grøn omstilling af transportsektoren.”

Undersøgelsen viser også at den største grund til at elcyklisterne har valgt netop elcykler er friheden det giver. Det gør det nemmere at komme afsted på cykel, uanset om du cykler op eller ned af bakker, eller du cykler i direkte modvind.

Har du idag også fysiske problemer, så kan en elcykel være det helt rigtig valg for dig, hvis du savner at komme ud og få vind i håret, mens du suser afsted på en elcykel. Sikkerheden er dog ikke så høj på en elcykel, som den er i en bil, men du kan gøre meget for at beskytte dig selv mod at komme til skade.

Sikkerheden på en elcykel

Når du kører på en elcykel, så er der nogle foranstaltninger du skal kende til, da en elcykel adskiller sig fra den almindelige cykel på nogle områder. Først og fremmest er det vigtigste at være klar over færdselsloven.

De samme regler gælder på en elcykel, som på en almindelig cykel. Dog er der særlige regler til hvordan din elcykels måde at være indrettet og udstyret.

Rådet for Sikker Trafik har lavet følgende oversigt over reglerne der gælder for elcykler og deres udstyr:

 • Der må kun være én motor på cyklen
 • Motoren må kun hjælpe, når der trædes i pedalerne (nogle elcykler har dog såkaldt “gå-assistent”, der kan trække med op til 6 km/t. Det er en hjælp til at trække cyklen op ad stejle ramper mv.)
 • Motoren må ikke afgive mere effekt end 250 watt
 • Motoren må kun hjælpe op til et maksimum på 25 km/t
 • Mht. bremser, lys og andet udstyr gælder samme regler som for almindelige cykler

Vælg en cykel der passer til dig

Når du har styr på reglerne, så er det også vigtigt at du vælger en elcykel, som passer til dig. Der er stor forskel på de forskellige elcykler, så derfor er det en god idé at tænke over hvilke situationer du vil bruge cyklen i.

Har du planer om at cykle rigtig mange kilometer dagligt, så er det nok en god idé at kigge efter en cykel der er stabil, og har et godt batteri, der har en lang rækkevidde.

Et batteri skal desuden også opbevares ved stuetemperatur, ellers kan det formindske batteriets levetid.

Ligeså er det en god idé at oplade batteriet ofte, uanset turens afstand. Der kan det nævnes at det også er en dårlig idé at køre batteriet helt tomt for strøm, da dette også skader batteriets kapacitet.

Der findes desuden nogle gode råd, som du bør følge når du køber en elcykel.

Gode råd i trafikken på en elcykel

Først og fremmest, så er det en god idé at lære din elcykel at kende et roligt sted, før du cykler ud i trafikken.

Derudover er det en god idé at cykle efter forholdene, og efter dine medtrafikanter. Dertil skal det siges at det selvfølgelig også anbefales at du holder begge hænder på rattet hele tiden.

Vær opmærksom på at motoren stadig trækker cyklen efter du er stoppet med at træde i pedalerne. Dette gør motoren blot i et par sekunder, men det kan godt virke overraskende, og måske endda skræmmende for nogle.

Ligesom hvis du cykler på en almindelig cykel, så er det en god idé at gøre dig synlig i trafikken. Det kan du gøre ved eksempelvis at have en refleksvest på.

Du kan også nemt komme til at overraske andre trafikanter i trafikken, da du måske cykler hurtigere end normalt på en elcykel.

Er det glat udenfor, så kan det være en god idé at undgå at bruge forbremsen. Den bremser nemlig kun på forhjulet, og derved skrider cyklen nemt ud. Brug pedalerne istedet.

Husk at passe godt på din cykel, så den altid er i tip-top stand.

Det mindsker nemlig risikoen for at komme til skade i trafikken – Og skulle du være så uheldig at komme til skade, så mindsker du også risikoen for alvorlige skader, hvis du bruger en cykelhjelm. Derfor brug altid en cykelhjelm når du cykler.

Overvej at investere i en god elcykel

Det kan være en stor beslutning at købe en ny elcykel, da det er mange penge at du skal bruge. Men lad dig endelig ikke snyde af de billige elcykler der findes på markedet.

Vælger du at købe en billig elcykel, så kan du nemt komme til at stå med en cykel der ikke fungerer som den skal indenfor et år.

Pris og kvalitet hænger også sammen, når vi snakker elcykler, derfor anbefaler vi at du ikke kigger i den helt billige ende, når du skal købe en elcykel.

Når du køber noget i Danmark, så har du altid 2 års reklamationsret, som du kan benytte dig af, men den gælder ikke hvis du blot har slidt et “dårligt” batteri op indenfor 1 år eksempelvis.

Derudover er sikkerheden på en elcykel af høj kvalitet selvfølgelig også bedre, end på de billige cykler, og derfor vil vi da også altid anbefale at man kigger efter de elcykler som du ikke finder på nederste hylde.

Er økonomien ikke til de helt dyre, så kig efter tilbud på elcykler, da du her kan være heldig at spare mange penge på de gode cykler.

Pas på dig selv i trafikken

el herrecykel

Det er vigtigt at du passer på dig selv i trafikken, uanset om du cykler på en elcykel eller på en almindelig cykel.

Først og fremmest så er det vigtigt at du tager en cykelhjelm, når du bevæger dig ud i trafikken på en cykel.

Cykelhjelm

En cykelhjelm beskytter dit hoved mod voldsomme slag. Når du skal købe en cykelhjelm, så kan det være en god idé at prøve den først. Den skal sidde behageligt, og have den rigtige størrelse, uden at den sejler rundt eller spænder for meget.

Når du køber en cykelhjelm, anbefales det idag også at du vælger en der har MIPS.

Det står for Multi-directional Impact Protection System, og det gør at det inderste og yderste af hjelmen kan bevæge sig en lille smule i forhold til hinanden. Det kan hjælpe dig, hvis du styrter og lander i en skæv vinkel.

Heldigvis bruger flere og flere danskere cykelhjelm i trafikken.

Lys

Det er også utrolig vigtigt at have lys på sin cykel, når mørket er ved at falde på. Det er umuligt for andre i trafikken at se dig, hvis ikke du har lys på, og derved kan der nemt opstå en ulykke.

Desuden har du også selv nemmere ved at se, hvor du cykler når du har lys på cyklen.

Ligeså er det en god idé at have reflekser på, når du bevæger dig ud i trafikken – uanset om det er mørkt eller ej.

Opmærksomhed

Når du cykler, så hold fokus på det og ikke alt muligt andet. Mange føler sig nemt fristet til at kigge på deres telefon imens de cykler, hvilket gør det stort set umuligt at følge med i det der sker rundt omkring dig.

De fleste ulykker sker i vejkryds, og oftest pga. manglende opmærksomhed og orientering. Det er også typisk at det er i vejkryds at det mest alvorlige ulykker sker, da det oftest her er sammenstød med biler sker.

Det er også en dårlig idé at høre musik, eller tale i telefon, når du cykler, da det fjerner dit fokus, og du overhører måske noget omkring dig.

Gode cykelvaner

Det er en god idé at danne dig nogle vaner, som er gode for dig i trafikken som cyklist. Som nævnt ovenfor, så er det en god idé at du vænner dig til at orientere dig godt ved sideveje og i vejkryds.

Det er her 7 ud af 10 ulykker sker, og det er som oftest også de alvorlige ulykker der sker her.

Når du befinder dig i trafikken, så skal du huske at give tegn til dine medtrafikanter. De kan ikke regne ud hvor du skal have hen, eller hvad du tænker. Derfor er det altid vigtigt at gøre opmærksom på dig selv.

Gør det til en vane at have lys på din cykel – også selvom det er lyst. Det skader ikke at gøre opmærksom på dig selv, selvom det er lyst. Ligeså er det også en god idé at have reflekser på i trafikken.

Til sidst så er det også en god idé at lade cyklen stå, hvis du har drukket alkohol. Hvis du ikke kan køre bil, så kan du heller ikke cykle på en cykel.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken elcykel er den bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere på nogle af de bedste elcykler på det danske marked. Vi har ud fra parametre såsom kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og udstyret vurderet elcyklerne. Vi har i denne guide valgt at kåre Specialized Turbo Vado 4.0 dame/herre 2021 til at være den bedste el cykel i vores guide.

Hvilken elcykel er bedst til prisen?

Udover at finde en bedst i test elcykel, så har vi også kigget nærmere på den mest budgetvenlige el cykel, uden at den går for meget på kompromis med kvaliteten. Vi har i denne guide kåret 2 elcykler til at være bedst til prisen. vinderen af bedst til prisen for damer er Centurion Basic Elcykel 7 Gear, og vinderen af bedst til prisen for mænd er Mustang Christian Electric elcykel 7 gear.

Hvorfor købe en elcykel?

En elcykel giver dig mange fordele i hverdagen. Er det for at erstatte bilen, så slipper du for altid at skulle finde en parkeringsplads. Er det fordi du gerne vil skåne miljøet, så er en elcykel en af de grønneste løsninger, du kan finde på markedet. En elcykel hjælper dig nemt op af bakker, og er der modvind, så er der også god hjælp at hente med en elcykel.

Hvad koster en elcykel?

Priserne på elcykler svinger meget. Du kan få en billig elcykel til 6-7.000 kr, men så kan du være sikker på at kvaliteten også er derefter. For at få en god elcykel, uden at gå for meget på kompromis med prisen, så skal du forvente at skulle af med minimum 13.000 kr. Skal du have noget af det bedste der er på markedet, så skal du på den anden side af 20.000 kr.