motionscykel tilbud

Motionscyklen er en af de mest populære træningsmaskiner i hjemmet. Den har i mange år været populær, og der er ikke mange der ikke har prøvet at sidde på en motionscykel før. En motionscykel er et af de bedste redskaber til at komme i bedre form, eller til genoptræning.

Historien bag motionscyklen rækker mange år tilbage, men i de sidste 15-20 år er de blevet meget mere smarte. Idag har du mulighed for at måle puls, følge indbyggede træningsprogrammer og trække relevant data ud blandt andet.

Alle disse højteknologiske apparater kan godt være svære at finde rundt i, og derfor har vi lavet denne motionscykel test, for at du kan danne dig et overblik over hvilken der passer bedst til dig.

Er det første gang du skal købe en motionscykel, så har du sikkert heller ikke særlig meget erfaring eller viden på området. Derfor kan det være en rigtig god idé at læse en motionscykel guide, for at finde frem til den der passer bedst til dine behov.

Det er ikke sikkert at vores bedst i test motionscykel også er den bedste for dig. Det kommer helt an på dine præferencer målsætning.

Efter produktbeskrivelserne vil vi komme lidt nærmere ind på hvilken motionscykel du skal vælge, alt efter behov.

Var det slet ikke en motionscykel du var på udkig efter, men derimod et løbebånd? Se vores guide til de 5 bedste løbebånd her.

Vi har i denne guide testet 5 af de mest populære maskiner på det danske marked.

Motionscykler i denne guide

Abilica Premium UB BT Motionscykel (Bedst i test)

Abilica Premium UB BT Motionscykel til ældre
Premium UB BT motionscyklen fra Abilica er en utrolig kraftig og robust cykel, som bruger elktromagnetisk modstand (EMS). Det giver en høj belastning samttidig med at den har en utrolig god driftsikkerhed. Motionscyklen har en maksimal brugervægt på hele 200 kg.

Selvom motionscyklen er meget kraftig og robust, så er den stadig nem at flytte, da den er udstyre med kraftige transporthjul, som er lavet i PVC.

Cyklen har hele 32 forskellige niveauer, til at justere modstanden med, og derfor kan selv den mest garvede motionist få opfyldt sine krav her.

Motionscykel med Indbygget Bluetooth

Denne model har indbygget Bluetooth, og derved har du mulighed for at tilkoble din smartphone eller tablet til motionscyklens computer.

Med denne funktion har du mulighed for at anvende gratis apps, og derved lave dine egne ruter i Google Maps. Mens du løber disse ruter, får du billeder på skærmen fra Google Street view, så det føles så naturtro som muligt.

Motionscyklen fra Abilica har også et justerbart sæde, og derved giver den alle bruger mulighed for at avende cyklen, uanset højden, samtidig med at du kan indstille den præcis efter den højde der passer bedst til dig. De indbyggede håndpulsmålere hjælper dig med at danne et overblik over din træning.

Håndpulsmålerne er kompatibel med pulsbælter som bruger ukodet frekvens, og dermed kan du benytte dig af pulsprogrammer som giver dig en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Premium UB BT Motionscyklen er en af de bedste og mest robuste der er på markedet, og kan holde til at blive brugt dagligt i flere timer. Vi har valgt at kåre den som “Bedst i test” motionscyklen i denne guide.

Specifikationer

  • Størrelse (L x B x H): 95 x 51 x 143 cm
  • Vægt: 46 kg
  • Maksimal personvægt: 200 kg
  • Træningsprogrammer: 14 stk
  • Vægtsvinghjul: 9 kg
  • Modstandsniveauer: 32 stk

 

Til butik

 

Abilica WinMag Cruise Motionscykel (Bedst til prisen)

Abilica WinMag Cruise kondicykel test

WinMag Cruise Motionscyklen fra Abilica er en utrolig billig motionscykel, hvor du stadig får det essentielle, som en motionscykel skal kunne. Abilica WinMag har en maksimal personvægt på 120 kg, og selve svinghjulet vejer 7 kg.

WinMag bruger magnetisk modstand, og du har mulighed for at justere de 16 forskellige modstandsniveauer elektronisk, ligeså kan du indstille de 12 forskellige træningsprogrammer, så du er sikker på at få variation i din træning.

Motionscyklen er utrolig stabil, selvom din er i prisklassen under vores bedst i test motionscykel. Modellerne i denne prisklasse har normalt ikke et så tungt svinghjul, hvilket kan skabe ustabilitet. Dette er dog ikke tilfældet her.

På den medfølgende computer har du mulighed for at følge med i følgende tid: Tid, hastighed, forbrændte kalorier, distance, samt din kadence og puls. Pulsen måles via pulsmålerne som sidder i håndtagene.

Motionscykel med lavt på- og afstigningspunkt

Denne Abilica motionscykel er utrolig god til ældre og folk med gangbesvær, da den har et meget lavt på og afstningspunkt. Er du gravid, så kan det også være en fordel at vælge denne model, da den er så nem at komme af og på. Du har mulighed for at justere styret i højden, hvilket er en kæmpe fordel for dig der har skavanker med kroppen.

Magasinet Woman har tidligere kåret denne model som værende bedst i test, og det er da også en rigtig god motionscykel til prisen. Den er utrolig brugervenlig, både når du skal samle den med den læsevenlige brugermanual, men også efterfølgende.

Motionscyklen har også monterede transporthjul, som gør at du nemt kan flytte rundt på den, og med sine 33 kg er den forholdsvis nem at flytte rundt med. De tages i brug når du vipper cyklen forover.

Dette er en rigtig god motionscykel, som fås til en fornuftig pris, derfor har vi også valgt at kåre den til “Bedst til prisen” i denne omgang.

Hvad synes kunderne om producenten?

Abilica har sat sig tungt på det danske fitnessmarked, og det er blandt andet pga deres høje kvalitet af deres produkter. På Trustpilot har de da også en flot score, og vi har her fundet nogle af deres anmeldelser frem:

Camilla Nielsen har tilknyttet følgende anmeldelse til sit køb:

“Kan super godt anbefales 🙂

Jeg bestilte en motionscykel om formiddagen og næste dag til middag blev den leveret – det er hurtig service! Og den virker og fungerer som den skal.”

Specifikationer

  • Størrelse (L x B x H): 95 x 58 x 142 cm
  • Vægt: 33 kg
  • Vægt på svinghjul: 7 kg
  • Modstandsniveauer: 32 stk
  • Træningsprogrammer 12 stk
  • Maksimal personvægt 120 kg

 

Til butik

 

Circle B8 (Bedste PRO valg)

Circle B8

Er du på udkig efter det bedste af det bedste, og ikke vil gå ned på kvalitet, samt funktionsevner så er Circle B8 Motionscyklen måske den rette for dig. Denne model er egentlig produceret til brug i fitnesscentre, men den har i de sidst par år også taget sin indtog i de danske motionisters hjem, som virkelig går op i deres træning.

Du har mulighed for hurtigt og nemt at justere sædehøjde på motionscyklen. Derved har du også mulighed for at indstille siddestillingen efter dit behov. Motionscyklen har et lavt indstigningspunkt, og derfor er den også ideel til folk med gangbesvær eller gravide.

Selvom den store LED skærm ved første øjekast kan virke skræmmende, så er den utrolig hurtig og nem at navigere rundt i. Den store skærm gør at tallene er meget let-læselige. Den er med til at give udfordring og motivere dig når du træner.

Selvgenerende motionscykel

Denne motionscykel har en generator, som bliver ladet op hver gang du benytter dig af den. Derved slipper du for at skulle have strøm til cyklen hver gang du bruger den.

Motionscyklen har 10 indbyggede træningsprogrammer, som giver dig mulighed for at træne efter distance, tid, forbrændte kalorier, puls og interval træning. Du kan lave ændringer på motionscyklen mens du træner, da den kan styres via via styret. Det gør at du ikke behøver fjerne hænderne for at foretage ændringer.

Circle B8 motionscyklen har en egenvægt på hele 61 kg, og det bevidner også om en model som er utrolig robust og stabil. Det betyder også at du får en meget sikker følelse når du cykler på den. Den maksimale brugervægt for motionscyklen er 150 kg. Der gives 7 års garanti på rammen, hviket også indikere at forhandleren virkelig tror på produktet.

Specifikationer

  • Størrelse (L x B x H): 104 x 69 x 141 cm
  • Vægt: 61 kg
  • Modstandsniveauer: 25 stk
  • Maksimal personvægt: 150 kg
  • Træningsprogrammer 10 stk
  • Pulsprogrammer: 4 stk.
  • Svinghjul: 10 kg.
  • Med generator (ingen kabler)

 

Til butik

 

Odin B8 Bluetooth Motionscykel

Odin B8 Bluetooth Motionscykel

Denne motionscykel fra Odin har en maksimal brugervægt på 150 kg, og derved egner den sig til en stor målgruppe. Den kraftige konstruktion kommer dig til gode uanset om dig vejer 70 kg eller 140 kg. Den giver en solid følelse af stabilitet, som er vigtigt når du cykler.

Denne motionscykel har et lavt indgangspunkt, og derfor er den da også utrolig ældrevenlig. Det gør nemlig at den er meget nem at komme op på og nedad igen. Indstigningspunktet på pedalerne er 22 cm, hvilket gør den rigtig god til ældre, samt folk der skal bruge den til genoptræning.

Er du eksempelvis igang med at genoptræne din knæ, så kan du med fordel vælge en motionscykel som har et lavt indstigningspunkt, for at undgå overbelastning. Der er blevet tænkt over de mindste detajler da cyklen er blevet lavet.

Teknisk data

B8 modellen fra Odin er udstyret med Bluetooth. Det giver dig mulighed at tilslutte din enhed, uanset om det er en iPhone, iPad, android eller tablet. Her får du adgang til dine træningsprogrammer, samt statistikker og meget mere.

Den brugervenlige computer har en stor skærm, hvor alt står tydeligt. Selve displayet har en størrelse på 36 x 27 cm, hvoraf skærmen fylder 12,5 x 6 cm. Den kraftige LCD skærm viser dig tid, puls, hastighed, RPM (runder per minut), distance, wat,, forbrændte kalorier.

Skærmen giver samtidig et overblik over din træning midt på skærmen. Det giver dig mulighed for nemt at følge med i din igangværende træning, og du kan nemt foretage ændringer med de store knapper der sidder på motionscyklen.

Du kan indtaste din højde og vægt inden du træner, og få en mere præcis måling af din træning. Motionscyklen har desuden et USB stik, så du har mulighed for at lade din telefon mens du træner. Ligeså kan du også se film eller høre musik mens du træner. Det er med til at øge motivationen for træningen.

Odin B8 bruger remdrift, hvilket er det samme som bruges på spinningcykler. Dette indikerer kvalitet og holdbarhed.

Mulighed for mange justeringer

Det er ikke alle motionscykler som giver dig mulighed for at lave mange justering, så cyklen passer ordentligt til dig. Odin B8 har mulighed for at justere sadlen i alle tænkelige retninger, og derved kan du indstille den så den passer perfekt til dig.

Sadlen kan justeres op i 102 cm højde, og derved kan folk omkring de 2 meter også benytte sig af motionscyklen uden at sidde helt sammenklemt. Sadlen kan dog også sættes ned til 82 cm, hvilket også gør det muligt for børn at træne på cyklen.

Har du behov for ekstra justering af sædet, så er det også muligt at justere sædet frem og tilbage, samt vinklen på stedet. Det gør det muligt at sætte sadlen perfekt, selv for den krævende bruger.

Styret kan også justeres, så du har mulighed for at træne i oprejst stilling. Dertil kan du også træne i en fremadlænet stilling, som du gør det på en triatlon styr. Sadlen er lavet ekstra blød, så du for en ekstra god komfort når du sidder på den. Det er rigtigt at komforten er god, ellers kan du hurtigt miste motivationen for træningen.

Sadlen er 25 x 28 cm, og sadelpuden indeholder en 2 cm tyk skumpude, hvilket giver en perfekt balance mellem fasthed og blødhed.

motionscyklen pedaler har et kraftigt bånd henover, så du ikke mister grebet med foden. Pedalskoene har også flere justeringsmuligheder, så den kan tilpasses perfekt til dine fødder, uanset om du har sko på eller ej. Prikken over i’et er at pedalskoen selv justere efter sidde eller oprejst position. Derfor skal du ikke bruge ekstra tid på at få fødderne på plads når du bruger denne motionscykel.

Odin B8 har også 2 monterede transporthjul af god kvalitet, hvilket gør det nemt for dig at flytte rundt på motionscyklen. Det kan være praktisk når du skal gøre rent, eller du vil gemme den væk.

Denne motionscykel er lavet i utrolig god kvalitet, og med de mange mulige indstillinger, velegner den sig til rigtig mange mennesker.

Modellen har TFT, som du kan se mere om i videoen nedenfor. Bemærk dog at modellen ikke er den samme i videoen.

Specifikationer

  • Størrelse (L x B x H): 107 x 57 x 150 cm
  • Vægt: 34,7 kg
  • Modstandsniveauer: 70 stk
  • Maksimal personvægt: 150 kg
  • Træningsprogrammer 15 stk
  • Svinghjul: 10 kg.
  • Ekstra lavt indstigningshøjde

 

Til butik

 

Toorx BRX 60 Motionscykel

Toorx BRX 60 billig motionscykel

Den sidste motionscykel i vores motionscykel test er også den billigste, nemlig denne BRX 60 motionscykel fra Toorx.

Motionscyklen bruger et magnetisk bremsesystem. Den vejer 24 kg og har en maksimal personvægt på 110 kg.

Der er pulsmåler i håndtagene, og med den let overskuelige skærm kan du få informationer såsom puls, forbrændte kalorier, afstand, tid og hastighed.

Svinghjulet vejer 7 kg. Det er meget for en motionscykel i denne prisklasse.

Praktisk motionscykel

Denne motionscykel er den mindste vi har i vores test, og derfor passer den også ind i de fleste hjem, uanset størrelse. Faktisk fylder den kun 87 x 60 x 132 cm, hvilket næsten ikke kan gøres mindre.

Sadlen kan justeres lodret, så den kan bruges af folk i forskellige højder. Selvom dette er en billig motionscykel, så er den stadig meget stabil, da stålkonstruktionen er forstærket, hvilket du tydeligt kan mærke, når du cykler på den.

Specifikationer

  • Størrelse (L x B x H): 95 x 49 x 127 cm
  • Vægt: 20,5 kg.
  • Maksimal personvægt: 110 kg
  • Pulsmåling: Ja
  • Magnetisk modstandsniveau
  • Svinghjul: 7 kg.

 

Til butik

 

Hvorfor træne på en motionscykel?

At træne på en motionscykel har mange fordele. Det er en af de bedste måder at holde sig i form på, og din giver dig en rigtig god kondination. At træne på en motionscykel er også meget skånsom for dine led i forhold til eksempelvis løb.

Det samme gælder hvis du har problemer med nogle af de større muskulgrupper, såsom ryg- og mavemuskulaturen.

Kondicykler er også utrolig nemme at træne på i forhold til løbebånd og crosstrainere, da de kræver en del mere teknik at benytte sig af. Dog skal du stadig benytte motionscyklen korrekt for ikke få unødvendige skader. Det er samtidig også vigtigt at du indstiller sæde og styr korrekt, så du sidder i den korrekte stilling når du cykler.

På en motionscykel får du ikke kun trænet benmuskulaturen. Du får også trænet din ryg og mave. Din blodcirkulation bliver også meget bedre. Det beskyldes blandt andet at træning på en motionscykel hjælper med at opbygge et tættere net af de fine blodkar i musklerne der arbejder meget.

Den vigtigste muskel du træner på en motionscykel er faktisk dit hjerte. Hjerteforeningen anbefaler faktisk at man, som voksen skal være aktiv minimum 30 minutter om dagen. Det kunne eventuelt være på en motionscykel.

Hvordan vælger jeg den rigtige motionscykel?

Når du skal vælge hvilken motionscykel du skal købe, så er der selvfølgelig nogle ting du skal gøre op med dig selv inden.

Er det din første motionscykel, så har du måske ikke så meget kendskab til markedet, og derfor kan det være en god idé at læse en motionscykel test inden. Her finder du ofte den nødvendige information, samtidig med at du får svar på de ofte stillede spørgsmål. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at finde den bedste motionscykel til hjemmebrug for dig.

Først er fremmest er det vigtigste at vide hvad du har af budget til din nye motionscykel. Der er stor forskel på priserne, og har du ikke de store behov, så kan du garanteret godt “nøjes” med en billigere model.

Har du dog ambitioner om at træne i mere end en måned, og vil du gerne have at det er en fornøjelse at træne, så skal du ikke vælge en af de helt billige modeller. Selvom vi har kåret den bedste kondicykel i denne guide, så er det ikke ensbetydende med at det er den bedste for dig. Vi har alle vores behov, og dem skal du gå efter.

Der er flere og flere der vælger at dyrker motion af nødvendighed, og ikke af lyst. Det er svært at holde kadancen i træningen, hvis forholdene og redskaberne ikke er iorden. Derfor skal du selvfølgelig også gå efter en motionscykel som er af god kvalitet.

Derudover er det også en rigtig god idé at kigge efter specifikationerne på motionscyklen. De helt billige modeller på markedet er ikke særlig robuste, og derfor skal du også tænke over hvor meget personvægt den kan holde til, hvis du vejer lidt for meget. VI har i denne guide testet motionscykler der kan holde fra 120 kg til 200 kg.

Er i flere i husstanden der skal bruge motionscyklen, så er det også en god idé at vælge en af dem der er stabile og robuste, så de kan holde til mange træningssessioner. Alle motinoscyklerne i denne guide er af god kvalitet, og de lever op til de generelle krav når vi taler funktionalitet, træningsprogrammer og modstandsniveauer.

Vil du gerne have koblet din tablet eller smartphone til din motionscykel, så skal du selvfølgelig gå efter en model, hvor det er muligt.

Det samme gælder hvis du gerne vil have en mere detajleret oversigt over dit træningsforløb, så vil det være en god idé at vælge en motionscykel med pulsmåler. Skal du have en der er mere præcis, så skal du have en der er komfortabel med et pulsbælte.

Få mest ud af din motionscykel

I manges øjne er træning på en motionscykel måske ikke det mest sindsoprivende, og det kan til dels skyldes at det minder meget om den almindelige cykel, som mange af os bruger i hverdagen.

Tager vi dog motionsbrillerne på, så er træningscykler en af de mest effektive former for motionstræning. Du får trænet alle de store muskelgrupper i gruppen, såsom ben, lår, baller og ryg. Derudover får du også trænet din kondition, og det vil med kontinuerlig træning sænke din puls og styrke dit helbred i sin helhed.

Konditræning er med til at styrke din hjertemuskulatur, og er med til at formindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme, sukkersyge og nogle former for kræft. Dyrker du denne form for træning på din motionscykel så skåner du samtidig også dine led, da en motionscykel er meget skånsom over for din krop, modsat eksempelvis løb.

En anden form for fitness, som er blevet populært herhjemme i Danmark er roning. Se vores guide til de 5 bedste romaskiner her.

Intervaltræning på en motionscykel

Den bedste form for træning på en motionscykel er intervaltræning. Intervaltræning gør det for det første lidt mere “spændende” at dyrke motion. Hvis du ikke er klar over hvad intervaltræning er, så er det hvor du deler din træningssession op i dele eller bidder, om du vil. Det kan gøres enten efter minutter, eller kilometer.

Det kan være du har sat dig for at cykle i en time, uden nogle intervaller. Det gør dig hurtigt udmattet rent psykisk, da der ikke er noget spænding i det. Hvis du laver intervaller, hvor du i perioder giver den fuld gas, og i andre perioder cykler stille, så undgår du denne psykiske træthed, da du slipper fokus fra den resterende tid, men istedet sætter fokus på intervallerne.

Du skal måske prøve dig frem for at finde ud af hvad der virker bedste for dig, og hvor længe dine træningssessioner skal være. Start ikke for hårdt ud. Det vigtigste er at du får gennemført det mål du har sat dig. Har du en intention om at cykle 30 minutter, så er det bedre at du cykler langsomt og fuldføre træningen, end at give den fuld gas og give op efter 15 minutter.

For at få mest muligt ud af din træning, så skal du puls op og ligge på 60-70% af din maxpuls. Det er her kroppen virkelig kommer på arbejde, og du forbrænder både fedt og kulhydrater, og samtidig får du også trænet dit hjerte.

Herunder kan du se et eksempel på interval træning på en motionscykel fra Marina Aagaard, som har en master i fitness:

  1. Varm op i 5-10 minutter (ved lavt til moderat niveau)
  2. Sæt belastningen til et moderat niveau, fx level 5. Hold denne belastning.
  3. Cykl i 30 sekunder med et passende tempo, fx 70 RPM (omdrejninger)
  4. Cykl i 20 sekunder med et hurtigere tempo, fx 90 RPM (omdrejninger)
  5. Cykl i 10 sekunder med det højeste tempo, fx 110+ RPM (omdrejninger)

De 3 sidste punkter gentage flere gange. Kør gerne 2-4 sæt, men husk dog at holde 1-2 minutters pause imellem hvert sæt.

Motionscykel er god til vægttab

Hvis du har en plan om at ta be dig, så kan en motionscykel være redskabet der kan hjælpe dig godt på vej. Du kan nemlig forbrænde mellem 6-800 kalorier i timen, når du giver den fuld power på en motionscykel.

Selvom du måske ikke forbrænder helt lige så mange kalorier som ved løb, så er motionscyklen noget mere skånsom ved din krop, og derved har du mulighed for at holde kadancen i længere tid. Det er de færreste der kan holde samme kadance i en time når de løbetræner.

For at sikre dig at du forbrænder mest, så skal du holde øje med din puls. Den skal ligge på ca. 70-80% af din maksimale puls.

Videnskab har lavet en undersøgelse for at vise hvor sundt det er at cykle. Du kan se undersøgelsen her.

Find din maksimale puls

Der findes en tommelfingerregel med at din maksimale puls er 220 minus din alder. Det vil sige at er du 35 år, jamen så er din maksimale puls 185. Denne beregning er selvfølgelig ikke præcis, men den giver dig en god idé om hvor høj din maksimale puls ligger.

Du kan også finde din maksimale puls ved at lave en løbetest. Det foregår ved at du varmer op i 15 minutter i et roligt tempo. Herefter øger du farten hvert minut over 6 gange, hvor du i det sidste minut giver den alt hvad du har. Lige inden du er færdig og helt udmattet kigger du på dit pulsur, og det er din maksimale puls.

Er du på udkig efter en god all-round træningsmaskine? Se vores guide til de 5 bedste crosstrainere her.

Hvordan vedligeholder du din motionscykel?

Når du har investeret i en motionscykel, så er det også vigtigt at passe godt på den og vedligeholde den.

Først er fremmest så er det vigtigt at du sørger for at tørrer den af efter hver træning. Du kan ikke undgå at komme til at svede efter en god omgang træning, og det er altså ikke noget en motionscykel til hjemmebrug har godt af.

Derudover er det også vigtigt at støvesuge den sammen med den ugentlige rengøring. Er der hjul på din motionscykel, så er den nemlig at flytte, så du også kan støvsuge under den.

Gør du ikke dette og samtidig sveder på motionscyklen, så kan det danne nogle brune pletter som er svære at fjerne. Får du ikke fjernet disse pletter, så kan det til sidst skade motionscyklen, da det kan føre til at nogle af delene ikke kan bevæge sig optimalt.

Har du en motionscykel som er mulig at skille af, så kan du med gavn skille den af engang om året, for at gøre den ren indvendig. Der kan samle sig meget snavs inde i en motionscykel, og det kan også nedsætte dens funktionsevne med tiden.

Gør du disse ting, så har du gjort dit for at du har en motionscykel der holder i rigtig mange år.

Det kan også være godt med udendørs aktivitet. Vi har hos Bedste5 kigget nærmere på trampoliner til haven. Se vores guide til de 5 bedste trampoliner her.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken motionscykel er den bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere 5 af de meste populære motionscykler der er på markedet. VI har kigget nærmere på motionscyklernes kvalitet, funktionalitet, brugervenlig samt pris og vi har fundet frem til at Abilica Premium UB BT Motionscykel er den bedste ud fra disse parametre.

Hvilken motionscykel er bedst til prisen?

Vi har i samme omgang også kigget nærmere på hvilken motionscykel der er den mest budgetvenlige uden at gå ned på kvalitet. VI har fundet frem til Abilica WinMag Cruise Motionscykel, som er blevet kåret til “bedst til prisen” i vores guide. Her får du rigtig meget for pengene.

Bruger du motionscyklen ofte, så er det også en god idé at tjekke den efter. Tjek at alle skruer, bolte, håndtag osv sidder ordentligt fast. Efterspænd dem gerne. Jo oftere du bruger den, jo oftere skal du tjekke delene efter.

Hvorfor købe en motionscykel?

En motionscykel er et godt køb, hvis du ønsker at tabe dig eller bare ønsker at få en bedre kondition. Træning på en motionscykel er meget skånsom for din krop, og det er nemmere at holde tempoet på en motionscykel en eksempelvis løb. Det er desuden også muligt at træne alle døgnets 24 timer året rundt med en motionscykel, uanset hvordan det danske vejr opfører sig.

Hvad koster en motionscykel?

Der er stor prisforskel på motionscykler, alt afhængig af hvad du har af ønsker og behov. Hvis du skal have en billig motionscykel, som stadig har en nogenlunde kvalitet så koster de omkring 4.000 kr. Skal du bruge din motionscykel meget, og ønsker du kun det bedste af det bedste, så kan du godt forvente at skal op og betale omkring 20.000 kr.