Der kan være mange årsager til at du overvejer at investere i en firkantet trampolin, og der er også rigtig mange fordele ved at gøre lige præcis dette.

Mange børn elsker at hoppe på en trampolin, og samtidig med giver det utrolig meget motion, og er tilmed med at udvikle børns motorik.

Fordelen ved at købe en firkantet trampolin med ben, er at du ikke behøver at grave et stort hul i haven. Denne trampolin kan nemt pilles fra hinanden og pakkes væk, i de perioder af året, hvor du ikke benytter den.

Ønsker du alligevel en firkantet trampolin til nedgravning? Du kan læse vores guide til den bedste firkantet trampolin til nedgravning her.

Der er mange gode tilbud på firkantede trampoliner, og derfor har vi i denne guide valgt at teste 5 af de bedste på markedet.

I denne guide har vi kigget nærmere på følgende firkantede trampliner:

Firkantede trampoliner:

Berg Ultim Champion (Bedst i test)

Berg Ultim Champion

Hvis du kender til trampoliner, så kender du helt sikkert også til Berg. Berg er en af de førende producenter på markedet, og kendetegnes for deres høje kvalitet og meget holdbare produkter.

Berg’s Ultim Champion er bestemt ikke nogen undtagelse. Trampolinen er udstyret med deres anerkendte GoldSpring fjedre, som sørger for at du får en rigtig god hoppeoplevelse, hver gang du benytter dig af trampolinen.

Trampolin med AirFlow hoppedug

Berg har udstyret deres firkantet trampolin med en AirFlow hoppedug. Airflow hoppedugen er med til at give op til 50% mere luftgennemstrøming i dugen, og derved sikrer det dig mindre modstand i springet, samt et højere og bedre spring.

Ultim Champion trampolinen kommer med en tyk kantpolstring på 30 mm. Den beskytter godt imod både kanten og fjedrene.

Denne firkantet trampolin fra Berg fås i størrelser fra 330 cm på den længste side. Trampolinen er 90 cm over jorden, derfor kan det være en god idé at placere en stige, så det er nemmere at komme op på den for de mindre børn.

Testvindende firkantet trampolin

Denne firkantede trampolin fra Berg har efterhånden vundet en del priser. I Sverige hvor de går meget op i trampolinspring har den vundet en del priser efterhånden.

Den har blandt andet fået følgende titler: Testvinder i xpressen.se, Testvinder i viivilla.se, testvinder i testfakta.se, testvinder i SVT Rea og Top 3 i test hos Sveriges Tekniske forskningsinstitut.

Alt i alt så er dette en gennemført trampolin, som vil give rigtig meget glæde til hele familien, og er desuden lavet af utrolig høj kvalitet. Derfor har vi også valgt at kåre denne Trampolin fra Berg til “Bedst i test” i vores guide til den bedste firkantede trampoliner på ben.

Specifikationer:

 • Fås i følgende størrelser: 330 cm, 410 cm.
 • Farver: Grå, Grøn.
 • Højde: 90 cm.
 • Antal fjedre: 88-104 stk.
 • Fjedretype: GoldSpring fjedre.
 • Maksimal personbelastning: 120 kg.


 

Til butik

 

Hvis du er på udkig efter en rund nedgravet trampolin, så kan du tage et kig på vores guide til de bedste nedgravningstrampoliner her.

JumpMaster Trampolin (Bedst til prisen)

JumpMaster

JumpMaster kendetegnes ofte for deres høje sikkerhed og funktionalitet.

Er du på udkig efter en billig firkantet trampolin eller et godt tilbud, så kan denne trampolin fra JumpMaster måske være noget for dig.

Er du på udkig efter en rund trampolin, så kan du se vores guide til de 5 bedste trampoliner her.

Solid firkantet trampolin

Den firkantede trampolin fra JumpMaster er lavet af en robust og kraftig ramme, som sikrer dig en stabil konstruktion.

Denne trampolin har 84 kraftige fjedre, som er med til at give dig nogle gode og høje hop, uanset alder og størrelse. Trampolinen har en maksimal personvægt på hele 150 kg, derfor kan den også benyttes af de fleste.

Jumpmasters firkantet trampolin er er lavet af kraftig PVC materiale, som er beregnet til at kunne modstå det danske vejr.

Denne firkantede trampolin er 460 x 300 cm, og kommer i en flot smaragd grøn farve.

Er du på udkig efter en firkantet trampolin på ben, til en god pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er denne JumpMaster trampolin et rigtig godt valg for dig. Derfor vinder den også vores “Bedst til prisen” i denne guide.

Specifikationer:

 • Fås i følgende størrelser: 460 x 300 cm.
 • Farve: Grøn
 • Højde: 100 cm.
 • Højde med net: 283 cm
 • Vægt: 150 kg.
 • Fjedre: 84 stk.
 • Maksimal personvægt: 150 kg.

 

Til butik

 

BERG Ultim Elite (Bedste PRO valg)

BERG Ultim Elite 

Når vi snakker Berg Ultim Elite, så snakker vi toppen af kransekagen. Her har vi med en trampolin at gøre, som er beregnet til den meget kræsne bruger, eller til dig som allerede er øvet på en trampolin, og vil have det bedste af det bedste.

Førende producent indenfor trampoliner

Når man taler om trampoliner, som kommer man sjældent udenom Berg, og her har vi med deres absolut bedste trampolin at gøre.

Berg har i mange år været en af de førende indenfor trampoliner, da de går utrolig meget op i at kvaliteten, springoplevelsen og sikkerhed går op i en højere enhed.

Firkantet trampolin med høj sikkerhed

Berg har valgt at benytte sig af en hel unik kantpolstring på deres Ultim Elite trampolin, for at sikre den største sikkerhed når du bruger den. Kantpolstringen er 4,5 cm. tyk og er hele 44 cm bred. Derved er du sikret at sikkerheden er helt i top.

De har brugt deres unikke Elite polstring her, som har 2-3 gange så lang levetid, som eksempelvis deres Champion kantpolstring.

Der medfølger desuden også et Deluxe XL sikkerhedsnet til denne firkantet trampolin. Sikkerhedsnettet er 220 cm højt, hvilket er 40 cm højere end det der medfølger på Bergs Ultim Champion model og i det hele taget andre trampoliner.

Denne firkantet trampolin har et kraftigt lag af pvc og polyesternet, som er med til at gøre den ekstra UV resistent. Dette sikrer den en lang holdbarhed, da den både kan modstå solens stråler og slitage.

Den firkantet trampolin er udstyret med TwinSpring fjedre, som er med til at give dig det bedste opspring. Derudover har den også Bergs AirFlow dug, som er med til at give 50% mindre luftmodstand, når du springer på den.

Ultim Elite er 5 meter på sin længste side, og 3 meter på den anden, altså 5×3 meter. Det giver dig en stor springflade, til at lave massere af spring, tricks og andet sjov.

Der medfølger også en stige fra Berg, så du nemt kan komme op på trampolinen.

Dette er som tidligere nævnt, en firkantet trampolin hvor der ikke er sparet på noget, og kan benyttes af både nybegynder, men også af øvede gymnaster.

Det er en sikker vinder af vores “Bedste PRO valg” i denne guide.

Specifikationer:

 • Fås i følgende størrelse: 500 x 300 cm.
 • Farve: Sort, Grå.
 • Højde: 95 cm.
 • Højde inkl. net: 315 cm.
 • Fjedretype: TwinSpring
 • Antal fjedre: 128 stk.
 • Maksimal personvægt: 120 kg.

 

Til butik

 

Jumpking Trampolin

Jumpking

Det er en rigtig god træning for børns motorik at benytte sig af en trampolin, og derudover giver det også masser af motion og frisk luft.

Derfor har Jumpmaster også valgt at lave deres trampoliner i mindre modeller, så folk uden så meget plads, også har mulighed for at få en trampolin til haven.

Firkantet trampolin til haver i alle størrelser

Trampolinen fra Jumpking er et godt valg til dig som måske ikke har den største have, men stadig ønsker at have en trampolin i haven. Den fås i 3 forskellige størrelser, fra 366 x 244 cm og op til 520 x 366 cm.

Det giver dig en stor springflade på helt op til 15m2.

JumpKing er udstyret med Eurospring fjedre, og de giver dig et ekstra godt afsæt når du springer på trampolinen.

Trampolinen fra Jumpking har en maksimal personvægt på 140 kg, og derfor kan den også benyttes af både store og små uden besvær.

Der medfølger et sikkerhedsnet til trampolin, som sørger for mindske risikoen for at falde af trampolinen, hvis man skulle komme til at springe forkert.

Trampolinen er lavet af 50 mm galvaniseret stål, og har 92 meget kraftige fjedre, som er med til at sikre en lang holdbarhed.

Specifikationer:

 • Fås i følgende størrelser: 366 x 244 cm., 430 x 305 cm., 520 x 366 cm.
 • Farve: grøn:
 • Højde: 89 cm.
 • Højde med sikkerhedsnet: 278 cm.
 • Fjedretype: Eurospring
 • Antal fjedre: 144 stk.
 • Maksimal personbelastning: 140 kg.


 

Til butik

 

Har du problemer med at sove om natten? Har du overvejet en kontinentalseng? Du kan se de 5 bedste kontinentalsenge her.

Salta Comfort Trampolin

Salta Comfort

Salta Comfort er en firkantet trampolin, som kan anskaffes til en rigtig fornuftig pris.

Salta Comfort indeholder også sikkerhedsnet, cover og stige, hvilket betyder at det ikke er noget du skal ud og investere i ved siden af.

Den firkantede trampolin fra Salta er lavet af en kraftig pulverlakeret stålramme, som er med til at forlænge dens levetid, da den kan modstå stort set alt slags vejr.

Denne trampolin fås i en størrelse af 214 x 305 cm, og derfor passer den nemt ind i de fleste haver .

Specifikationer:

 • Fås i følgende størrelser: 214 x 305 cm.
 • Farve: sort
 • Højde: 89 cm.
 • Højde inkl. net: 269 cm.
 • Antal fjedre: 72.
 • Maksimal personvægt: 120 kg.


 

Til butik

 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken firkantet trampolin er den bedste?

I denne guide har vi kigget nærmere på 5 af de bedste firkantede trampoliner på markedet. ud fra parametre såsom kvalitet, sikkerhed og springoplevelse har vi fundet en vinder. Vinderen af vores firkantet trampolin test er Berg Ultim Champion.

Hvilken firkantet trampolin er bedst til prisen?

Trampoliner kan være dyre, og derfor har vi også kigget nærmere på en lidt mere budgetvenlig trampolin. Trampolinen vi har kåret som bedst til prisen i denne guide er JumpMaster, som kan købes forholdsvis billigt, uden at du går alt for meget på kompromis.

Hvorfor købe en firkantet trampolin?

Der findes flere gode grunde til, hvorfor du skal købe en firkantet trampolin, fremfor en rund trampolin. Først og fremmest så tager en firkantet trampolin ikke så meget plads i haven, som en rund trampolin ville gøre. Den passer nemlig bedre ind i et hjørne. Derudover så er der også en større springflade på en firkantet trampolin.

Hvad koster en firkantet trampolin?

Der kan være stor forskel på priserne på firkantede trampoliner. Dog vil vi ikke anbefale at du køber de billigste på markedet, da sikkerheden her ofte også er derefter. Hvis du ønsker en billig trampolin, hvor sikkerheden stadig er iorden, så skal du forvente at skulle af med omkring 3.000-5.000 kr. Har du lidt større krav, til din trampolin så skal du forvente at skulle af med 7.000-9.000 som minimum, alt afhængig af størrelsen.